Maalesef yardım etmeyi seviyor çok iyi niyetliCidden öyle
Valla şanslısın, ben okudum da ne oldu ,nerde benim dualar ha nerdeBende etiketleyen herkese bakıyorum.Uygunsam alıyorum
Bundan demek uygun değilmişim
Rabbim iyi, kıymet bilen insanlarla karşılaştırsınMaalesef yardım etmeyi seviyor çok iyi niyetli
Yalan makinesindeValla şanslısın, ben okudum da ne oldu ,nerde benim dualar ha nerde
Amin inşallahRabbim iyi, kıymet bilen insanlarla karşılaştırsın
Nazar boncuğumu da geri aldım, belki dayının biridir ,tovbesteysinYalan makinesinde
Çok şaşırdım cano ya ,insan hastalıktan nemalanır mıValla yalandır kesin dikkat çekmek için. Kanserim ameliyat oldum dua istiyorum diyenden herşey beklenir
Ben de aşko hele kanserde hiç dayanamıyorumBen her yerde baş köşe, cunku hastalık nedir çok iyi bilirimzavallı poncik kalbim
Evet aşkom ya,saçlarım dokunmuştur,yeni çıkıyor diye foto atmıştı,nasil sevinmistimBen de aşko hele kanserde hiç dayanamıyorum
Ben de aşkoEvet aşkom ya,saçlarım dokunmuştur,yeni çıkıyor diye foto atmıştı,nasil sevinmistim
Fake resimler bilgiler paylaşmış biri hanım ablaGene ekşınlarmı oldu nedir durum
Bizim niyetimiz hep iyi,hep kendimiz gibi biliyoruz herkesiBen de aşko
Dökülmüş *Evet aşkom ya,saçlarım dokunmuştur,yeni çıkıyor diye foto atmıştı,nasil sevinmistim
Evet aşkoBizim niyetimiz hep iyi,hep kendimiz gibi biliyoruz herkesi
Kim kii yazarmısınFake resimler bilgiler paylaşmış biri hanım abla
Meral01Kim kii yazarmısın
Yok artıkMeral01