Yazık Allah akıl fikir versinNasıl içten dua ettim ,herkes de öyleydi
Amacı neydi acabaRahatsız diye nasıl üzüldüm, nasil dua ettim ,günah yaa ,sayko gibi, kediler bile fake çıkmış
En çok sosyale üzülüyorum yavAsla şüphe etmedim ,kendimi tam bir süzme salak ilan ediyorum
Benim hiç muhabbetim yok. Hatta baktım nasıl olmuşsa duasına katılmamışımAsla şüphe etmedim ,kendimi tam bir süzme salak ilan ediyorum
Akıllanır belki artıkEn çok sosyale üzülüyorum yav
Ben zincire halka oldum ,her duasında varım,nereye gitti o dualar acabaBenim hiç muhabbetim yok. Hatta baktım nasıl olmuşsa duasına katılmamışım
İlgi çekmek herhalde ,asla empati kuramadım bu konuda ,deniyorum,yokAmacı neydi acaba
Sürüden ayrılanı kurt kapar. Kırsın dizini otursun dizimizin dibindeAkıllanır belki artık
Bir konuya baktım duaya dahil olmamışım umarım başka yokturBen zincire halka oldum ,her duasında varım,nereye gitti o dualar acaba
Oysa bizde ne hikayeler varİlgi çekmek herhalde ,asla empati kuramadım bu konuda ,deniyorum,yok
Ben zincire halka oldum ,her duasında varım,nereye gitti o dualar acaba
Olmaz ,hemen koşması lazim ,belayı çekiyor, paratonerSürüden ayrılanı kurt kapar. Kırsın dizini otursun dizimizin dibinde
Gilgamis destanı aşkoOysa bizde ne hikayeler var
Ben her yerde baş köşe, cunku hastalık nedir çok iyi bilirimBir konuya baktım duaya dahil olmamışım umarım başka yoktur
Amin Zano'mYazık Allah akıl fikir versin
İyilik meleğiOlmaz ,hemen koşması lazim ,belayı çekiyor, paratoner
Bende etiketleyen herkese bakıyorum.Ben her yerde baş köşe, cunku hastalık nedir çok iyi bilirimzavallı poncik kalbim
Cidden öyle