Kafana takma unut. Aklına getirmemeye çalış ne geliyorsa. Bişeylerle meşgul ol. Bana bu yemek sayfası çok iyi geldi meselaKafada tüm sekmeler açık 7/24
Zehir olsa iççen mecbur nefes almadan yutHiç de sevmem bitki çayı,hele papatya ,içime sınıyor kokusu ama deneyeyim
Tek konu olsa evet ,daha kolay ama birden fazla şeye takınca böyle oluyor, deniyorum bakalımKafana takma unut. Aklına getirmemeye çalış ne geliyorsa. Bişeylerle meşgul ol. Bana bu yemek sayfası çok iyi geldi meselaTerapi gibi.
Oda senin elinde zennam. Takıp kendini strese sokuyorsun. İş olacağına varır.Tek konu olsa evet ,daha kolay ama birden fazla şeye takınca böyle oluyor, deniyorum bakalım
Aşko şu meditasyon videoları var ya onlardan açsana geçen ben yapayım dedim saniyesinde uyumuşumKafada tüm sekmeler açık 7/24
İnşallah Zano'm, düzelecek her şeyOda senin elinde zennam. Takıp kendini strese sokuyorsun. İş olacağına varır.Akışına bırak gitsin
Bebeğim sana video ne lazım,yastığa 5 metre kala uyuyorsunAşko şu meditasyon videoları var ya onlardan açsana geçen ben yapayım dedim saniyesinde uyumuşumbir uyandım kaç tane video geçmiş
Aşko şu meditasyon videoları var ya onlardan açsana geçen ben yapayım dedim saniyesinde uyumuşumbir uyandım kaç tane video geçmiş
Benim bebelerden biri gece çişe kalksın zor dalıyorum geriBebeğim sana video ne lazım,yastığa 5 metre kala uyuyorsun
Uykum hiç gelmiyor, kafa hep düşünüyorben bekarken tv saatini kurup yatardım. Sızar kalırdım Buda ayrı bir yöntem
Beyaz tv ye bir dede çıkmıştı yıllar önceUykum hiç gelmiyor, kafa hep düşünüyor
Uyandım mi zaten bitti işimBenim bebelerden biri gece çişe kalksın zor dalıyorum geribirinin suyu biter birinin çiş ihtiyacı gelir. Sana da antrenman oluyor
Sonum benzemesin ellllamBeyaz tv ye bir dede çıkmıştı yıllar öncehiç uymuyormuş gece gündüz
O zaman geç yat mademUyandım mi zaten bitti işim
Benim eşim de ses olmadan uyuyamaz ,kurtlar vadisine başladı tamam mı geçen gece dedim senin yüzünden rüyalarımda dağ başlarında kalıyorum birileri beni kovalıyor falan diye kızdım başka birşry izle ya dedim dün gece de olay dikkatimi çekti dönüp dönüp bakıyorum uyuyamadım meraktan nolcak diyeben bekarken tv saatini kurup yatardım. Sızar kalırdım Buda ayrı bir yöntem
Aman Allah korusunSonum benzemesin ellllam
Her yerde pusudasın bakıyorumBenim eşim de ses olmadan uyuyamaz ,kurtlar vadisine başladı tamam mı geçen gece dedim senin yüzünden rüyalarımda dağ başlarında kalıyorum birileri beni kovalıyor falan diye kızdım başka birşry izle ya dedim dün gece de olay dikkatimi çekti dönüp dönüp bakıyorum uyuyamadım meraktan nolcak diye