- 1 Aralık 2021
- 11.950
- 39.951
- 34
Dene birazı ile marmelati da oluyormuş ben yapmadım hiçMeyve suyu olur mu bundan esimin arkadası yollamıs bizede
Akşam üzeri melisa yada papatya çayı içsen neredeyse hiç uyumuyorsun senBeynim durmuyor ki,milyon senaryo
Hepsini karıştırıp içeyim ben en iyisiAkşam üzeri melisa yada papatya çayı içsen neredeyse hiç uyumuyorsun sen
Melisa çayı güzel kokuyor zaten bu kadar çok uykusuz kalmak iyi değil biraz oluruna bırak sürekli aynı şeyleri düşünmek çözüm sağlamıyorHepsini karıştırıp içeyim ben en iyisi
Marmelat yenmez bizde ya meyve suyu iyi olurduDene birazı ile marmelati da oluyormuş ben yapmadım hiç
Kuşburnu ve kızılcık suyu yapicam bbende bugün kızılcık kolay da kuşburnu yorucu üşenip ertelemeyim diye suya ısladım gecedenMarmelat yenmez bizde ya meyve suyu iyi olurdu
Öyle tabii,denerimMelisa çayı güzel kokuyor zaten bu kadar çok uykusuz kalmak iyi değil biraz oluruna bırak sürekli aynı şeyleri düşünmek çözüm sağlamıyor
Hayırlı olsun kuzum,tek seferde alırsın inşallahEhliyete yazildim bugun bı hayır duanızı alirim
Rabbim rast getirsin canım perişkom kazasız belasızEhliyete yazildim bugun bı hayır duanızı alirim
Hayırlı olsun canım benimEhliyete yazildim bugun bı hayır duanızı alirim
Maşallah ilk aşamada alırsın inşallahEhliyete yazildim bugun bı hayır duanızı alirim
Hadi inşallah ilk seferde kolaylıkla alırsın canımEhliyete yazildim bugun bı hayır duanızı alirim