Sonradan alıyor ama ninni söylüyor ya nigar izliyor hatta kapıdanKız bebeyi de kabul etmiyor
Beynim durmuyor ki,milyon senaryoUyu uyu bak bana aşko fırsatını buldun mu
Evet yeniden izlemeye başladım bendeSonradan alıyor ama ninni söylüyor ya nigar izliyor hatta kapıdan,kendi yaşadıkları için üzülüyor aslında kız olup çekmesin diye o da
Papatya çayı denedin miBeynim durmuyor ki,milyon senaryo
Ondan sonrasını izlemeyi sevmiyorum zatenEvet yeniden izlemeye başladım bendeama diziden çıkması iyi olmadı
Durdur onu aşkoBeynim durmuyor ki,milyon senaryo
Papatya tarlası lazim bana Zano'mPapatya çayı denedin mi
Hakikaten rahatlatır ama aşko belki denePapatya tarlası lazim bana Zano'm
Keşke asko ,ilaç alayım diyorum ama bağımlı olurum diye başlamıyorumDurdur onu aşko
Akşamları içsen bir fincan sakinleştirir belki uyursun.Papatya tarlası lazim bana Zano'm
Uyusam da 1 saat sonra uyanıyorum, yine aklıma geliyor her şey liste halindeHakikaten rahatlatır ama aşko belki dene
Deneyeyim bakalımAkşamları içsen bir fincan sakinleştirir belki uyursun.
O bende de vardı. Geçen yıllarda. Uyanınca uyayamamak, nefesini kontrol etmek falanUyusam da 1 saat sonra uyanıyorum, yine aklıma geliyor her şey liste halinde
İnşallah fayda eder tadı biraz acı amaDeneyeyim bakalım
Yok yok boşver ilacı papatya al biraz dene bakalımKeşke asko ,ilaç alayım diyorum ama bağımlı olurum diye başlamıyorum
Darısı başımaO bende de vardı. Geçen yıllarda. Uyanınca uyayamamak, nefesini kontrol etmek falanneyseki geçti şükür
Kafada tüm sekmeler açık 7/24Ondan bende isterim
Hiç de sevmem bitki çayı,hele papatya ,içime sınıyor kokusu ama deneyeyimİnşallah fayda eder tadı biraz acı amabal kat iç mis
İnşallah ise yarar,o hap uyutuyor mis gibi ama ,sabah 8e kadar uyuduğum oldu ve bu bir mucizeYok yok boşver ilacı papatya al biraz dene bakalım