- 24 Eylül 2018
- 97.008
- 292.135
2de siziyorum ancaO zaman geç yat madem gün içinde yorucu aktiviteler yap bak nasıl uyuyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2de siziyorum ancaO zaman geç yat madem gün içinde yorucu aktiviteler yap bak nasıl uyuyorsun
Salih'le gezen dede ben olurmuşum.Aman Allah korusun
Sabahta erken kalkıyorsun2de siziyorum anca
evetSabahta erken kalkıyorsun
Salih ile SalihaSalih'le gezen dede ben olurmuşum.
Haykırdım ahahahahahaSalih ile Saliha
Her yerde pusudasın bakıyorum
Seni de kendine benzetmesin enişte
Racon kesmeyiz,kafa keserizHayırlısı be gülüm
Dün gece çok komikti ama Polat şekerim erhan diye biri var her lafın sonuna şekerim diyor adam polatla bir kızı yemekte görüyor kıza asılıyor böyle burnunu tutuyor o güzelmiş şekerim senim burnun diyor benim karım da taktı estetik yaptıracak falan diyor sonra Polat tuvalete gidince gidiyor adamın burnuna vuruyor adam diyor burnum kırıldı bişey olmaz şekerim karınla beraber sen de yaptırırsın işte diyorRacon kesmeyiz,kafa keseriz
Ahahajajaj efsaneymisDün gece çok komikti ama Polat şekerim erhan diye biri var her lafın sonuna şekerim diyor adam polatla bir kızı yemekte görüyor kıza asılıyor böyle burnunu tutuyor o güzelmiş şekerim senim burnun diyor benim karım da taktı estetik yaptıracak falan diyor sonra Polat tuvalete gidince gidiyor adamın burnuna vuruyor adam diyor burnum kırıldı bişey olmaz şekerim karınla beraber sen de yaptırırsın işte diyor
Evet aşkom hiç kapanmıyor. Gece 3 ten önce uyuyamıyorumKafada tüm sekmeler açık 7/24
Beynim uyumuyor aşko, vücut iptal ,beyin ve senaryolar full kapasite ben de o saatlerde anca uyuyorum işte, asla derin değil amaEvet aşkom hiç kapanmıyor. Gece 3 ten önce uyuyamıyorum
Sabahta erken kalkıyoruzBeynim uyumuyor aşko, vücut iptal ,beyin ve senaryolar full kapasite ben de o saatlerde anca uyuyorum işte, asla derin değil ama
Ne olacak böyle bilmiyorumSabahta erken kalkıyoruz
Ördekte seni sevmiyor .Ördek sevmiyorum sevmiyorum