- 1 Aralık 2021
- 12.090
- 40.635
- 34
Şekerli turşu da karar kıldım o kadar karıştı kafamSofraya örtü baktınız mı
Bizim olması lazım eşim annemin masadakini toplayıp gelmişti
Hepinize geçmiş olsun canım. Tez zamanda sağlığıniza kavuşmanızı dilerim. Dönüşüne çok sevindim.Hemde cok kötü 5gun önce bana bulaştı önce sonra kızıma gecti kizımdanda kocama gecti covid gibi birşey buda cok ağır eşim daha kötüydü dün oldu onada atesler fırladı bacaklar tutmadı falan serum yedi bugünde evde hepimiz kan gözler
En masumu sade kekAma canom masum masum kek dedim ben
Örtü sevmiyom gazete kağıdım var,vizyonumu geliştiriyorum bi kereSofraya örtü baktınız mı
Bizim olması lazım eşim annemin masadakini toplayıp gelmişti
Maşallah maşallahŞekerli turşu da karar kıldım o kadar karıştı kafam
Çok yaratıcıÖrtü sevmiyom gazete kağıdım var,vizyonumu geliştiriyorum bi kere
VaayÖrtü sevmiyom gazete kağıdım var,vizyonumu geliştiriyorum bi kere
Sen halbuki ünlüsün, şikayet et bence canomÜlker hususi göndermiş. Bana da gönderseydi ya kutudan çokonat çıkmıştı ama normal olandı
Sen halbuki ünlüsün, şikayet et bence canom
Sen oldun artikŞekerli turşu da karar kıldım o kadar karıştı kafam
Çok yaratıcı
Vizyon desen var
GercekGörende gerçek sanacak
Böyle bir şey oy alırmış birdeSen oldun artik
Ablacım aslında son güne kadar 3. ve 4. olarak ilerledin.Sonra birkaç oyla 5. oldun. Bence sen ve ben Antep'in farklı, özel tatlarını yaptık ve iyi oy aldıkİlk ona girebildim mı merak ediyorum.
Dün bakmaya fırsatım olmadı.Margaret Hale m öndeydi. Birinci olduysa tebrik ederim. Sunum , yemek çok harikaydı.
Ayy benim söz çikolatasının içindeki taş çikolataları taş sanıp sakladığım aklıma geldiAl bu çikolata demeseler ben bunu taş filan zannederdim. Gerçi çikolata da sayılmaz acayip bir tadı var. İçindeki bademmişşş
Ben olsam kutunun içindeki her şeyi kıtlardım,ne safsınAyy benim söz çikolatasının içindeki taş çikolataları taş sanıp sakladığım aklıma geldisonra toz olmuştur diye yıkayayım dedim. Eridiler ben şok
Buda burda kalsın