- 21 Kasım 2017
- 27.607
- 120.840
Ben de covid gibi bir şey oldum iki üç hafta önce. Hastanelik oldum. Crp çok yüksek çıktığı için emziren halimle bir sürü ilaç kullanmak zorunda kaldım.Hemde cok kötü 5gun önce bana bulaştı önce sonra kızıma gecti kizımdanda kocama gecti covid gibi birşey buda cok ağır eşim daha kötüydü dün oldu onada atesler fırladı bacaklar tutmadı falan serum yedi bugünde evde hepimiz kan gözler
Kuzum dün üyelik iptali yapınca farklı yöne gitti,ben olayı biliyorum ama buradaki insanlar bilmediği için herkes şaşırdı. Bak bunu özelden de yazabilirdim ama burada topikte söylemek istedim. Dün şaşkınlık olması bu yüzden olduKizlar yanlış anlaşılma olmasın oydan sebep gitmedim öyle şeymi olurr bu bi yarışma çünkü kafamı toparlamam gerekirdi prom gidermi diye özelden sormuştumki hesabım açılmış anlayamadım böylede kaldı
Geçmiş olsunHemde cok kötü 5gun önce bana bulaştı önce sonra kızıma gecti kizımdanda kocama gecti covid gibi birşey buda cok ağır eşim daha kötüydü dün oldu onada atesler fırladı bacaklar tutmadı falan serum yedi bugünde evde hepimiz kan gözler
Ne güzel dertler bunlarHemsosuu; ulker, cokonat baklava çıkarmışaklıma sen geldin ama aradım taradim hiç bir markette bulamadım Jenna16
Geçmiş olsunHemde cok kötü 5gun önce bana bulaştı önce sonra kızıma gecti kizımdanda kocama gecti covid gibi birşey buda cok ağır eşim daha kötüydü dün oldu onada atesler fırladı bacaklar tutmadı falan serum yedi bugünde evde hepimiz kan gözler
Keşşşkeeee benim olsa falanNe güzel dertler bunlar
Derdim çok büyükNe güzel dertler bunlar
Büyük marketler vardır anca hemsomHemsosuu; ulker, cokonat baklava çıkarmışaklıma sen geldin ama aradım taradim hiç bir markette bulamadım Jenna16
Sen bulup alırsan çok rahatlayacagiim hemsosuuuBüyük marketler vardır anca hemsomKanalboyu merkez,öpsün bizi herkeste yoktur
Ay hadi inş hemsom ,bakınayim bakalımSen bulup alırsan çok rahatlayacagiim hemsosuuuhaberin olsun da bakarsın en kotu migrosta vardır herhalde inş maşallah
Daha piyasaya sürülmemişDerdim çok büyükyer yarildi içine girdi,yok yok yokkk
Vallaha sağol canım genede duzelemedim hayatımızda ilkkez böyle birsey yaşıyoruz covid gibi birsey budaGeçmiş olsun
Sağol canommGeçmiş olsun
Markettede soylendim, neden getirmiyorsunuz yaaaa vatandaş niye mağdur ediliyor falan diyeAy hadi inş hemsom ,bakınayim bakalım
Benimde bazı sebeblerle bu ay katılmamayı düşünüyordum net belli değil ama ara tatilde bileğimde ki ganglion kistini aldıracağım önce si de çocukların sınav haftası sonrası muamma bir iki çeşit zorlamaz ama sofra bu arada zor gibiİnş sofra degildir hofff
Ben tarifleri not aldım. Sen belli ki sürpriz yapacaksın her telden varAkşama hazır mıyız gençler