- 8 Haziran 2013
- 56.250
- 149.337
Aynen ne safmışımBen olsam kutunun içindeki her şeyi kıtlardım,ne safsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen ne safmışımBen olsam kutunun içindeki her şeyi kıtlardım,ne safsın
OlabilemezNormal çokonat yiyin
Ekmek yoksa pasta yiyin diyen ablamıza selam olsunOlabilemez
Bugün yığarlar koli koli,Sosyal ister de biz yapmaz miyiz derlerMarkettede soylendim, neden getirmiyorsunuz yaaaa vatandaş niye mağdur ediliyor falan diye inş etkili olmuştur konuşmam
Künefe yesek ,ya da kazandibi,profiterolkendi kendini aşerdiren yüce gönüllü JennaEkmek yoksa pasta yiyin diyen ablamıza selam olsun
Tırlar yola çıkmıştırBugün yığarlar koli koli,Sosyal ister de biz yapmaz miyiz derler
Gel bizde baklava var ben sana yediririmKünefe yesek ,ya da kazandibi,profiterolkendi kendini aşerdiren yüce gönüllü Jenna
Sağol ablam insallahhHepinize geçmiş olsun canım. Tez zamanda sağlığıniza kavuşmanızı dilerim. Dönüşüne çok sevindim.
kahkaha attım bunaAyy benim söz çikolatasının içindeki taş çikolataları taş sanıp sakladığım aklıma geldi sonra toz olmuştur diye yıkayayım dedim. Eridiler ben şok
Buda burda kalsın
Masum bir genç kızkahkaha attım buna
Sanki ben mahkum sen kelepçemm al kalemi yaz dilekçemmm sıkı dur yok gerekçemm Tanrı kulu olmaktan başkaaa..
Teşekkür ederim abla. Sen de düşürdün aklıma. Mevsimi de geldi, kebaplık soğanlar marketlere düşmüş. Aldırdım, bugün yapacağız.İlk ona girebildim mı merak ediyorum.
Dün bakmaya fırsatım olmadı. Margaret Hale m öndeydi. Birinci olduysa tebrik ederim. Sunum , yemek çok harikaydı.
Hiç hazır değilim çocuum hastaAkşama hazır mıyız gençler
Size de geçmişler olaHiç hazır değilim çocuum hasta
Sağol canımSize de geçmişler ola
Niye katılayım?
heyecan olsunNiye katılayım?