Sensin hazır kadın düşmanı kadın nevosbaliAkşama hazır mıyız gençler
Evett evettt sosyoo burayı hic düşünmemiştim kafam gidikti yeminle dün yanlis zamanda etmişimKuzum dün üyelik iptali yapınca farklı yöne gitti,ben olayı biliyorum ama buradaki insanlar bilmediği için herkes şaşırdı. Bak bunu özelden de yazabilirdim ama burada topikte söylemek istedim. Dün şaşkınlık olması bu yüzden oldudonmene cok sevindim, hastalıklarda gecer gider inş kuzum
Evet büyük sürpriz varBen tarifleri not aldım. Sen belli ki sürpriz yapacaksın her telden var
Hep keki başımıza saran sensinSensin hazır kadın düşmanı kadın nevosbali
Instagram kaynıyor,millet almış gıcık oldum canomDaha piyasaya sürülmemişalışveriş sitelerinde de yok baktım da
Onlar infoInstagram kaynıyor,millet almış gıcık oldum canom
Noooooo nau nauNormal çokonat yiyin
Fakiriz sagolOnlar info
Sofraya örtü baktınız mıSensin hazır kadın düşmanı kadın nevosbali
Ülker hususi göndermiş. Bana da gönderseydi ya kutudan çokonat çıkmıştı ama normal olandıFakiriz sagol
Kuzum inş rahatlarsın aldırıp,geçmiş olsunBenimde bazı sebeblerle bu ay katılmamayı düşünüyordum net belli değil ama ara tatilde bileğimde ki ganglion kistini aldıracağım önce si de çocukların sınav haftası sonrası muamma bir iki çeşit zorlamaz ama sofra bu arada zor gibi
Pikniğe mi gidiyoruzSofraya örtü baktınız mı
Bizim olması lazım eşim annemin masadakini toplayıp gelmişti
Geçmiş olsun canımBenimde bazı sebeblerle bu ay katılmamayı düşünüyordum net belli değil ama ara tatilde bileğimde ki ganglion kistini aldıracağım önce si de çocukların sınav haftası sonrası muamma bir iki çeşit zorlamaz ama sofra bu arada zor gibi
O zaman sofra bezi yeterPikniğe mi gidiyoruz
Ani kararlar verme kuzumEvett evettt sosyoo burayı hic düşünmemiştim kafam gidikti yeminle dün yanlis zamanda etmişim
Evett kızıma da kusma oldu ates oldu dün gece acildeydik serumu zarzor taktırdık kıza çok zor cebelleştik ya ensonda bitirttik serumu eve geldik ama tabi ateş inatçı çiktı hayatımda covidden sonra ilkkez yaşadık bu nu şimdide eşim covid gibi ben bide iki canlı bana hicbirsey yaramıyo zarzor iyileştim şimdide bulantı var istahım sıfır baş ağrım oyyBen de covid gibi bir şey oldum iki üç hafta önce. Hastanelik oldum. Crp çok yüksek çıktığı için emziren halimle bir sürü ilaç kullanmak zorunda kaldım.Çocuklarınki daha pis bir şey. Ateş falan yoktu oğlumda. Sadece ishal, kusma. Birkaç gün de onu çektik.
Bi ton var sereriz biriniO zaman sofra bezi yeter
Ama canom masum masum kek dedim benHep keki başımıza saran sensin