Yöresel Tarif Farklı, Denenmiş Yöresel Yemek Tarifleri

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz '' Yöresel Yemekler'' hangileridir?(2 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    511
  • Anket Kapalı .
Kuzum dün üyelik iptali yapınca farklı yöne gitti,ben olayı biliyorum ama buradaki insanlar bilmediği için herkes şaşırdı. Bak bunu özelden de yazabilirdim ama burada topikte söylemek istedim. Dün şaşkınlık olması bu yüzden oldu🥺 😍🤩🥰 donmene cok sevindim, hastalıklarda gecer gider inş kuzum🍒🍒🍒😘
Evett evettt sosyoo burayı hic düşünmemiştim kafam gidikti yeminle dün yanlis zamanda etmişim🙊

Benimde bazı sebeblerle bu ay katılmamayı düşünüyordum net belli değil ama ara tatilde bileğimde ki ganglion kistini aldıracağım önce si de çocukların sınav haftası sonrası muamma bir iki çeşit zorlamaz ama sofra bu arada zor gibi
Kuzum inş rahatlarsın aldırıp,geçmiş olsun 🤲🍒🫶 inş zorlayıcı olmaz🤲

Ben de covid gibi bir şey oldum iki üç hafta önce. Hastanelik oldum. Crp çok yüksek çıktığı için emziren halimle bir sürü ilaç kullanmak zorunda kaldım. 🤦🏻‍♀️ Çocuklarınki daha pis bir şey. Ateş falan yoktu oğlumda. Sadece ishal, kusma. Birkaç gün de onu çektik. 😐
Evett kızıma da kusma oldu ates oldu dün gece acildeydik serumu zarzor taktırdık kıza çok zor cebelleştik ya ensonda bitirttik serumu eve geldik ama tabi ateş inatçı çiktı hayatımda covidden sonra ilkkez yaşadık bu nu şimdide eşim covid gibi ben bide iki canlı bana hicbirsey yaramıyo zarzor iyileştim şimdide bulantı var istahım sıfır baş ağrım oyy🤦‍♀️sanada geçmiş olsun ya dahada olmasın ins berbat bise

X