- 1 Aralık 2021
- 12.093
- 40.646
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne oldu ne karar verildiAkşama kadar meraktan catlayacagiz ama ispat edemiyorum işte
Günaydınli gud morniiiiinnnnnggggg
Ortalık bayram yeri kuzumNe oldu ne karar verildi
Orası çok belli de bu bayram yerinde şeker mi et mi yeniyor onu çözemedimOrtalık bayram yeri kuzum
Şekerli etli çorba olacak zannimcaOrası çok belli de bu bayram yerinde şeker mi et mi yeniyor onu çözemedim
Teşekkür ederim hatmi çiçeğimMargaret Hale yine yeniden yöresel ustadı olmuşsun tebrik ederim
Bize böyle teşekkür etmedin yazıklağr ossunnTeşekkür ederim hatmi çiçeğim
seni de çok tebrik ediyorumKizlar yanlış anlaşılma olmasın oydan sebep gitmedim öyle şeymi olurr bu bi yarışma çünkü kafamı toparlamam gerekirdi prom gidermi diye özelden sormuştumki hesabım açılmış anlayamadım böylede kaldı
Teşekkür ederim limonum senide tebrik ediyorum sende emek verdin hepimiz emek verdikk şimdide buaya yarışmalara heyecan dorukta ama buay dinlenirim cok hastayız kızımla zor toparlanıyorumseni de çok tebrik ediyorum
Teşekkür ederim beybirellam. Sen de çok iyiydin.Margaret Hale halecim tebrikler ediyorumm yöresel olarak senin masan daha çok konuşulurdu vallahaa hee şansın bol olsun
Bu aralar pis bir salgın var çocuklarda. Özellikle dizanteri.Teşekkür ederim limonum senide tebrik ediyorum sende emek verdin hepimiz emek verdikk şimdide buaya yarışmalara heyecan dorukta ama buay dinlenirim cok hastayız kızımla zor toparlanıyorum
Çok geçmiş olsunTeşekkür ederim limonum senide tebrik ediyorum sende emek verdin hepimiz emek verdikk şimdide buaya yarışmalara heyecan dorukta ama buay dinlenirim cok hastayız kızımla zor toparlanıyorum
Sağol kuzum yaÇok geçmiş olsun
Hemde cok kötü 5gun önce bana bulaştı önce sonra kızıma gecti kizımdanda kocama gecti covid gibi birşey buda cok ağır eşim daha kötüydü dün oldu onada atesler fırladı bacaklar tutmadı falan serum yedi bugünde evde hepimiz kan gözlerBu aralar pis bir salgın var çocuklarda. Özellikle dizanteri.
Dahada iyilere insallahhhTeşekkür ederim beybirellam. Sen de çok iyiydin.
İnş sofra degildir hofffOrası çok belli de bu bayram yerinde şeker mi et mi yeniyor onu çözemedim