Menümüz aynı sayılırDeğişik bir salata ne kız? Ben de mercimek çorbası yaptım. Buzluktan lahmacun bir de djdkd. Bir de salata yapayım kalabalık görünsün.
Canın sağolsuuuunnn.snsnsnsnsHahaaaaa yanlış şarkıyı birleştirdim dimiii ama olsun
Çorbayı da bizimkinin gözüne farklı görünsün diye zerdeçallı yaptım bakalım sjdkksksMenümüz aynı sayılıraz önce lahmacunu bile dondurucudan çıkardım.ajshshs bir tek çorba farklı.
İnşallah canım benimMatematik için net lazım,azıcık ucundan nevosumsana söz ikinci tarih kitabim bitecek
Oo menü sağlam enişte yaşadıBizde bugün kiraz yaprağı sarması var
Bizde tavuk dünyası kekiklim vardıNe yemek yapacağuk
Hadi inşallah, Allah kurtarsın hemşomMapustayim hemsosuuuyarın akşam gelecek
Ooh ne güzel ne güzel herkeslerde bir hamaratlık.bizde de şey var
Hiç birşey
Allah kavuştursun aşkomYolda geliyor canım
Güzellik desen sende ,marifet desen sende,mütevazilik desen sendeOoh ne güzel ne güzel herkeslerde bir hamaratlık.bizde de şey var
Hiç birşey
En sağlıklısı canomen güzeli senin ki gibi geldi
Gece perilerine dikkat etEn sağlıklısı canom
Daha ne olsun be aşkomGüzellik desen sende ,marifet desen sende,mütevazilik desen sende
Dert bende,derman sende aşkomDaha ne olsun be aşkom
Değişik bir salata ne kız? Ben de mercimek çorbası yaptım. Buzluktan lahmacun bir de djdkd. Bir de salata yapayım kalabalık görünsün.
senin menü de gayet güzel. ikisini de çok severimDeğişik bir salata ne kız? Ben de mercimek çorbası yaptım. Buzluktan lahmacun bir de djdkd. Bir de salata yapayım kalabalık görünsün.
Dert bende,derman sende aşkom