Yalnızım herkes tok gelsin ben kendi başımın çaresine bakarım nasılsa dedimGece perilerine dikkat et
Evde kimse olmayınca öyle tabiYalnızım herkes tok gelsin ben kendi başımın çaresine bakarım nasılsa dedim
İnşallah canımKazasız belasız kavuşun
Sorma canı pazar günleri var ya en yoğun gün oluyor banaEvde kimse olmayınca öyle tabiartık yarına yaparsın
Sağ ol aşkomAllah kavuştursun aşkom
Öyle valla birde 3 çocuk. Hepsiyle ayrı ayrı ilgilen. Dersi çamaşırı ütüsü yarına okul hazırlığı vs Allah kolaylık versin.Sorma canı pazar günleri var ya en yoğun gün oluyor bana
Sen de sağol aşkomSağ ol aşkom
Afiyet olsun şimdiden ellerine sağlıkAynen canım çok seviyor
Niieee
Güzelmiş. Beyaz lahana+ekşi elmayı da dene sarımsaklı yoğurtla.doğranmış kırmızı lahanayı az yağda azcık soteledik. sarımsaklı yoğurt hazırlıyoruz. içine biraz da mayonez. lahanayı bununla karıştırıyoruz. üzerine de ceviz ve kıyılmış maydanoz serpiyoruz.
Bu aralar mood'um buNiieee
Allah kurtarsın Zenna’mBu aralar mood'um bu
Kız bu değişik salata diiil ki tarator budoğranmış kırmızı lahanayı az yağda azcık soteledik. sarımsaklı yoğurt hazırlıyoruz. içine biraz da mayonez. lahanayı bununla karıştırıyoruz. üzerine de ceviz ve kıyılmış maydanoz serpiyoruz.
Ben dün akşam yayla çorbası yaptım ama güsel olmadı diye kimsecikler (bende dahil) yemedi. Bu akşam bir daha ısıtıp önlerine koycam bakalım yiyecekler mi.sjsjsdjÇorbayı da bizimkinin gözüne farklı görünsün diye zerdeçallı yaptım bakalım sjdkksks
Kuşum tarator bu bildiğin.Güzelmiş. Beyaz lahana+ekşi elmayı da dene sarımsaklı yoğurtla.
Akşam 9 da otobüsleriAfiyet olsun şimdiden ellerine sağlıkAnnenler gitti mi ?