- 16 Ağustos 2010
- 293.150
- 603.134
- 43
Yolda geliyor canımNevreste eşin geldi mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yolda geliyor canımNevreste eşin geldi mi
Az kaldıMapustayim hemsosuuu yarın akşam gelecek
Çok geçmiş olsun canım Rabbim korusunSağolun canımlar
Normalde o şiddette bir depremi hissetmem bile. 5-6 ya yakın diye düşünmüştük çünkü tv düşecekti nerdeyse, çok ilginç
Valla bir tarih soru bankası bitirdim nevos, hep mapusa mi girsemAz kaldı
Ders çalıştın fena mı oldu
Yaaaaaaaaaa helal be enişte, muhteşem çok sevindim nevosbalimmYolda geliyor canım
Of ne severdikkkkkBenim narin narin yatım
Suya düştü hayalim
Ne olacak şimdi halim
Benim narin narin yarim
Çok geçmiş olsun canım bebekiiimmm,rabbim beterinden korusun inşSağolun canımlar
Normalde o şiddette bir depremi hissetmem bile. 5-6 ya yakın diye düşünmüştük çünkü tv düşecekti nerdeyse, çok ilginç
Ooo hadi gözün aydın şimdiden.Yolda geliyor canım
Günlerdir söylüyorum, dedim eksik kalmasınlar herkes söylesinOf ne severdikkkkk
Maşallah maşallah sana net falan yok otur ders çalışValla bir tarih soru bankası bitirdim nevos, hep mapusa mi girsem
Sağ ol canım benimYaaaaaaaaaa helal be enişte, muhteşem çok sevindim nevosbalimm
Sağ ol canım benimOoo hadi gözün aydın şimdiden.
Canın sağ olsuuuunnnBenim narin narin yarim
Suya düştü hayalim
Ne olacak şimdi halim
Benim narin narin yarim
Matematik için net lazım,azıcık ucundan nevosum sana söz ikinci tarih kitabim bitecekMaşallah maşallah sana net falan yok otur ders çalış
Kimeeeeee neeeeeeeeeeeeCanın sağ olsuuuunnn
Canın sağ olsun,ben çekeriiiimmmmm
Semicenk ağlıyoKimeeeeee neeeeeeeeeeee
Doğru şarkı mı ama ondan emin değilim zerriskom
amin canım ama sadece bizimkiler demiyor pek çok yabancı video da var bu konuda. 6 şubat depremi için bile şüphe etmeyin kesinlikle harp teknolojisiyle yaptılar deniyor.Ya ben alakasının olduğunu düşünmüyorum.
Geçmiş gitmiş olsun inşallah.
Hahaaaaa yanlış şarkıyı birleştirdim dimiii ama olsunSemicenk ağlıyo
bizde akşam soslu ızgara tavuk, pilav ve değişik bir salata varNe yemek yapacağuk
Değişik bir salata ne kız? Ben de mercimek çorbası yaptım. Buzluktan lahmacun bir de djdkd. Bir de salata yapayım kalabalık görünsün.bizde akşam soslu ızgara tavuk, pilav ve değişik bir salata var