Yöresel Tarif Farklı, Denenmiş Yöresel Yemek Tarifleri

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz '' Yöresel Yemekler'' hangileridir?(2 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    511
  • Anket Kapalı .
Aşko,yalnızlığa çok fena alıştım ben bazen şu işleri yoluna koyup çalışayım diyorum ,sonra tüm gün insan içinde ve disarda olacağım için yo yo yoooo deyip vazgeçiyorum
Aslında bu iyi değil aşkomBöyle daha çok içine kapanıp, stres olursun
Kendine uygun bir iş bulabilirsin

Önemli olan mutlu olman zaten. Bazıları gezmeyi sever evde sıkılır, bazıları da dışarıda sıkılır evde takılmayı sever.
Aynen öyle, sabahları aretimle kahve içerek güne başlamanın keyfi hiç bir seyde yok mesela benim için ev iyi iyi

Aynen öyle, sabahları aretimle kahve içerek güne başlamanın keyfi hiç bir seyde yok mesela benim için ev iyi iyi
İşte bu kadar. Bende böyle küçük gibi görünen ama anlamı benim için büyük olan şeylerle çok mutlu olurum. Bazılarına göre asosyal bir insanım ama ne bileyim ben kendimi öyle görmüyorum.

İşte bu kadar. Bende böyle küçük gibi görünen ama anlamı benim için büyük olan şeylerle çok mutlu olurum. Bazılarına göre asosyal bir insanım ama ne bileyim ben kendimi öyle görmüyorum.
Gereksiz insanlarla muhatap olmamak asosyallik değil, kendimizi korumaya almak kesinlikle herkes kendi nasıl mutluysa öyle yaşasın, biz de kendi istediğimiz gibi

Ben pirinçsiz de yaparım kuru domatesli. Piriç pilavı tercih etmem. Domatesli bulgur pilavı yada az makarna kaldırır. Doyurucu olmaz gibi geldi tek başına pırasa
Bizimkiler sadece pırasa ile doymaz
ben de öyle. 0 grubuyum illa protein olacak. biz pırasanın yanına az miktarda köfte ve makarna yaparız genelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…