- 21 Kasım 2017
- 27.579
- 120.609
Dağılma bu kadar sonra toparlayamayızHos bulzumm marzirittt. Kafamı dağıtmaya çalışıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dağılma bu kadar sonra toparlayamayızHos bulzumm marzirittt. Kafamı dağıtmaya çalışıyorum
Ya o konu da haklısın, onu toparlamaya çalışıyorum ben de. Kapattım instagram, twitter ne varsa. Mecburum yoksa kafayı yiyorum. Ondan dedim size yazayımDağılma bu kadar sonra toparlayamayız
İyi etmişsin. Sosyal medya bana hiç iyi gelmiyor şu ara. Senin bir amacın da var madem, ona odaklan.Ya o konu da haklısın, onu toparlamaya çalışıyorum ben de. Kapattım instagram, twitter ne varsa. Mecburum yoksa kafayı yiyorum. Ondan dedim size yazayım
Program yapıp ders çalışacağım bir de mecbur.
Bana da hiç iyi gelmiyor ya. Depremden tecrübeliyim önüne geçtim erkenden en azından.İyi etmişsin. Sosyal medya bana hiç iyi gelmiyor şu ara. Senin bir amacın da var madem, ona odaklan.
Hastalık hiç bitmiyor ki bizim evde. Kalktım bu saatte kusmuk temizliyorum mesela. Oğlan yine hasta.Bana da hiç iyi gelmiyor ya. Depremden tecrübeliyim önüne geçtim erkenden en azından.
Evet çalışayım en azından bir şeyler yapmış hissediyorum
Çocuklar nasıl? Geçmiş olsun bu arada hastayım yazmissinn
Geçmiş olsunHastalık hiç bitmiyor ki bizim evde. Kalktım bu saatte kusmuk temizliyorum mesela. Oğlan yine hasta.
cok geçmiş olsunHastalık hiç bitmiyor ki bizim evde. Kalktım bu saatte kusmuk temizliyorum mesela. Oğlan yine hasta.
Geçmiş olsun halecim şimdi nasıl iyimi.Hastalık hiç bitmiyor ki bizim evde. Kalktım bu saatte kusmuk temizliyorum mesela. Oğlan yine hasta.
Geçmiş olsun
cok geçmiş olsun
Sağolun beybiler. Okula gitmek istedi limon sıkacaklar diye, izin verdim ben de. Bir iki saat dursun, limonunu sıksın, geri getir dedim sjdkdkGeçmiş olsun halecim şimdi nasıl iyimi.
Limon ne yaaSağolun beybiler. Okula gitmek istedi limon sıkacaklar diye, izin verdim ben de. Bir iki saat dursun, limonunu sıksın, geri getir dedim sjdkdk
Etkinlikmiş abla. Limon sıkacağı, limon, mandalina falan götürdü. C vitaminini öğreniyorlarmış sjdkdkksLimon ne yaa
Ne güzelmiş öyle,işi şimdşden öğreniyorlar.Etkinlikmiş abla. Limon sıkacağı, limon, mandalina falan götürdü. C vitaminini öğreniyorlarmış sjdkdkks
Rabbim şifa versin yaHastalık hiç bitmiyor ki bizim evde. Kalktım bu saatte kusmuk temizliyorum mesela. Oğlan yine hasta.
Geçmiş olsunHastalık hiç bitmiyor ki bizim evde. Kalktım bu saatte kusmuk temizliyorum mesela. Oğlan yine hasta.