Evet oda harikaCok severim oyle kahvaltilik seyleri zatenlutenitsa falan
Deneyeyim durEvet oda harikaacukaya benziyor buda
Aşkom merhaba nasılsın
Bende bu sefer farklı kahvaltı sosu yaptım. Bakalım nasıl olacakCok severim oyle kahvaltilik seyleri zatenlutenitsa falan
Kesin şahane olmuşturBende bu sefer farklı kahvaltı sosu yaptım. Bakalım nasıl olacak
Tariflerden kombin yaptım şeklini değiştirdim
İyi olmaya çalışıyorum aşkom sağ olMerhaba aşkomiyiyim,sen nasılsın?
Allah daha iyi etsin aşkomİyi olmaya çalışıyorum aşkom sağ ol
Afiyet olsun aşkom, sen de sağolTadı güzeldiSağ ol aşkom
Sabah disarda isim var diye çıktım, koşarak eve döndümAmin aşkomSen neler yapıyorsun
Aynen öyle aşkomSabah disarda isim var diye çıktım, koşarak eve döndümbomboş geçiyor günler aşko ya ,giden gün ömürden ,acayip tuhaf
Eve niye koşarak döndün?Sabah disarda isim var diye çıktım, koşarak eve döndümbomboş geçiyor günler aşko ya ,giden gün ömürden ,acayip tuhaf
Arada olsa neyse de ,her gün böyle olunca bir noluyoruz diyorum aşkomAynen öyle aşkomBende kızların dersane taksitini ödemek için çıktım.Biraz dolaştım geldim. Dediğin gibi bugün de boş boş geçti gitti
Ben zamanın geçmesinden memnunum zaten gün sayıyorum
Sayıyorum aşkom 8 ay bir hafta kaldıArada olsa neyse de ,her gün böyle olunca bir noluyoruz diyorum aşkomyaa gün sayiyorsan hemen geçip gitsin
Başka birinin işi için çıkmıştım zaten ,disarda huzursuz hissediyorum kendimi benEve niye koşarak döndün?
Çoğu gitmiş, azı kalmış aşkomSayıyorum aşkom 8 ay bir hafta kaldı
Neden acaba aşkomBaşka birinin işi için çıkmıştım zaten ,disarda huzursuz hissediyorum kendimi benhemen bitse de dönsem dedim