Neyse biz bizi anlıyoruz en azındanAynı durumdayımSonra bakıyorum alakasız bir şey
Bir tanısan seversin aslında,özünde iyi insanlar tekin ailesiReşat Nuri'ye saygımız var ama dizi olarak ben sevemiyorum. Hele de aşkı memnu
Şu hayatta kıskandığım nadir durumlardan biriBenim de öyle tanıdıklarım var,beni yiyecek ama dal gibi
Kardeş olmasa49 kilo göbeğim mi var diyor
Başka zaman inşallahBir tanısan seversin aslında,özünde iyi insanlar tekin ailesi
Çakacağım az kaldıKardeş olmasa
Metabolizma ,genetik,tiroid sorunları vs vsŞu hayatta kıskandığım nadir durumlardan biri
Sabret gönüüülÇakacağım az kaldı
And ver izleyeceksin amaBaşka zaman inşallah
Aypon alacağına git Samsung'un s22 ultra bir şeyi var onu al. Şahsen bana deseler ki aypon mu s22 ultra mı tabiiyki s22 ultra derim16 sı çıkarsa artık o vakit değişirim bunubekliyoruz
Of bu ben işte sjdkkdEn sevdiğim şey herkes uykuda iken yaprak dökümü ya da aşkı memnunun bir bölümü eşliğinde götürmek
Artık bu bataklığa düştükAypon alacağına git Samsung'un s22 ultra bir şeyi var onu al. Şahsen bana deseler ki aypon mu s22 ultra mı tabiiyki s22 ultra derim
Elma sirkeli su içiyorumOf bu ben işte sjdkkd
O bende tansiyon düşüklüğü ve baş ağrısı yapıyordu ya. Sabahları aç karına bir şu bardagina bir tatlı kaşığı sirke ekleyip içiyordum ama felaket baş ağrısı ve halsizlik yapıyordu,bıraktım.Elma sirkeli su içiyorumkonu burada bitti
Diyeti bozdun ve tulumba tatlısı mı yiyorsun yaniHastayım diye diyeti bozdum. Elimde tulumba tatlısı, emziren anne diyeti topiğimin bildirimlerini okuyorum.
Oooo canımız ciyerimiz Toygar Işıklı'mızo zaman