İkisini de ömründe hiç izlemeyen ya da izleyemeyen benEn sevdiğim şey herkes uykuda iken yaprak dökümü ya da aşkı memnunun bir bölümü eşliğinde götürmek
Hadi kalk
Aşko ben kendimi bildim bileli maksimum 9 dan sonra asla bir şey yememEn sevdiğim şey herkes uykuda iken yaprak dökümü ya da aşkı memnunun bir bölümü eşliğinde götürmek
Afiyet olsun hain kısYok ya şimdi şöyle bir tatlımsı bir şey yedim ama canım hala çiğ köfte filan çekiyoEki Görüntüle 3319618
Lanet olası tiroid belasıAşko ben kendimi bildim bileli maksimum 9 dan sonra asla bir şey yememHep topalağım ya yesem ne olur bilmem
Yaprak Dökümünü bende izlemedim. Bu kış başlayayım diyorumİkisini de ömründe hiç izlemeyen ya da izleyemeyen ben
HaşimatoLanet olası tiroid belası
her canlı bir gün elbet bu iki dizinin de batağına düşer , senin daha vakti saati gelmemişİkisini de ömründe hiç izlemeyen ya da izleyemeyen ben
Sende tostunu çek hadiAfiyet olsun hain kıs
İkisi birden var, iyi bir şey olsa zaten gelmez bize ,tövbe tövbeHaşimato
Benim geceleri turşu yeme perilerim geliyor yaEn sevdiğim şey herkes uykuda iken yaprak dökümü ya da aşkı memnunun bir bölümü eşliğinde götürmek
Oldu valla tşkAfiyet olsun hain kıs
Aşko bana da hep gece geliyor bu yeme perileriAşko ben kendimi bildim bileli maksimum 9 dan sonra asla bir şey yememHep topalağım ya yesem ne olur bilmem
Ya kalori olarak bana geri donerse diye çok korkuyorum şu anSende tostunu çek hadi
Meyve ye öyleyseYa kalori olarak bana geri donerse diye çok korkuyorum şu angöbek, toto ,bacak ,oh no
Yok sanmıyorum acayip basit geliyorher canlı bir gün elbet bu iki dizinin de batağına düşer , senin daha vakti saati gelmemiş
Dönem dönem bana da oluyor o turşunun yanına yiyecek birşey uydurmak zor oluyor ama gece olunca ,yalnız da olmuyorBenim geceleri turşu yeme perilerim geliyor yaacılı kornişon falan yiyorum.ahahahsh yine fakirliğimi ortaya koydum yaa hooofff