Demek ki herkeste aynı sorun varMaalesef cano bende de öyle iki saat bakıyorum öğretmenlere falan birşey yazacam diye yanlışlıkla
Kolay gelsin canımŞu kurabiyeyi yapıp geleyim ,sabah beslenmelere de koyarım bari
Paranla rezo olmak der susarımMaalesef cano bende de öyle iki saat bakıyorum öğretmenlere falan birşey yazacam diye yanlışlıkla
Ben de tost yemiyorum, ohhh,mis gibiyizElma sirkeli su içiyorumkonu burada bitti
Kolay gelsin aretimŞu kurabiyeyi yapıp geleyim ,sabah beslenmelere de koyarım bari
Benim büyük tansiyonum bu sıra 15-17 civarı gidiyor. Ondan problem olmuyorO bende tansiyon düşüklüğü ve baş ağrısı yapıyordu ya. Sabahları aç karına bir şu bardagina bir tatlı kaşığı sirke ekleyip içiyordum ama felaket baş ağrısı ve halsizlik yapıyordu,bıraktım.
Maşallah aşkomBen de tost yemiyorum, ohhh,mis gibiyiz
Heee iyi bari,sana iyi gelirBenim büyük tansiyonum bu sıra 15-17 civarı gidiyor. Ondan problem olmuyorzaten yüksek düşsün diye uğraşıyorum
Kuş kadarsın zaten sen ya ,derdin neO bende tansiyon düşüklüğü ve baş ağrısı yapıyordu ya. Sabahları aç karına bir şu bardagina bir tatlı kaşığı sirke ekleyip içiyordum ama felaket baş ağrısı ve halsizlik yapıyordu,bıraktım.
Hastayiiiiim bu adamao zaman
Hep kullanırımHeee iyi bari,sana iyi gelir
Deme öyle 58 kilo olmuşumKuş kadarsın zaten sen ya ,derdin ne
İyisin yaDeme öyle 58 kilo olmuşumnegzel 55 kiloydum
Atmış birİyisin yaBoyun kaç
63 olduğum zaman deneyimlemistim iyi olmadığımıBoyuna göre iyisinama 60-62 yi geçersen iyi olmaz
Aa yooo söz veremem msjsjsjsjsAnd ver izleyeceksin ama
Ay yapım. Yapımın y’si ters.o zaman