- 16 Ağustos 2010
- 293.103
- 603.051
- 43
Firdefs in çok çalışıyor. Bazen ben ondan az yiyorum. Hatta bu sıra hep az yiyorum Arada diyorum adaletsiz dünyaİkisi birden var, iyi bir şey olsa zaten gelmez bize ,tövbe tövbe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Firdefs in çok çalışıyor. Bazen ben ondan az yiyorum. Hatta bu sıra hep az yiyorum Arada diyorum adaletsiz dünyaİkisi birden var, iyi bir şey olsa zaten gelmez bize ,tövbe tövbe
Yoo dostumBenim emoji ahahahahahahah
Dolapta sarma ya da dolma varsa hele de acı biber dolmasıAşko bana da hep gece geliyor bu yeme perileri
Şifa olsun inşallahAşko bana da hep gece geliyor bu yeme perileri
Benim de öyle tanıdıklarım var,beni yiyecek ama dal gibiFirdefs in çok çalışıyor. Bazen ben ondan az yiyorum. Hatta bu sıra hep az yiyorum Arada diyorum adaletsiz dünya
Çöp aşko çöpBenim de öyle tanıdıklarım var,beni yiyecek ama dal gibi
Yok valla yanına eşlikçi aramıyorum isira sıra yiyorumDönem dönem bana da oluyor o turşunun yanına yiyecek birşey uydurmak zor oluyor ama gece olunca ,yalnız da olmuyor
Ne demek basit koskoca Reşat Nuri eseri ,benim üzümlü kekimYok sanmıyorum acayip basit geliyor
Canım benimde öyleKullandığımız klavyeden mi acabaTop nerden çıktı bu telefonu kırcam en sonunda kendi bildiğine çeviriyor yazıyı
Some aypon 13 prolemsssss. Nerden biliyon diyebsorma çünkü uyduruyorumTop nerden çıktı bu telefonu kırcam en sonunda kendi bildiğine çeviriyor yazıyı
Amin aşkomŞifa olsun inşallah
Evet ya ,minicikÇöp aşko çöp
Valla bilmiyorum ki ben yazıyorum hop o geri çeviriyorCanım benimde öyleKullandığımız klavyeden mi acaba
Reşat Nuri'ye saygımız var ama dizi olarak ben sevemiyorum. Hele de aşkı memnuNe demek basit koskoca Reşat Nuri eseri ,benim üzümlü kekim
49 kilo göbeğim mi var diyorEvet ya ,minicik
Maalesef cano bende de öyle iki saat bakıyorum öğretmenlere falan birşey yazacam diye yanlışlıklaValla bilmiyorum ki ben yazıyorum hop o geri çeviriyor
Aynı durumdayımSonra bakıyorum alakasız bir şeyValla bilmiyorum ki ben yazıyorum hop o geri çeviriyor
16 sı çıkarsa artık o vakit değişirim bunu bekliyoruzSome aypon 13 prolemsssss. Nerden biliyon diyebsorma çünkü uyduruyorum