Çiğ köfteyi yolla banaaaBenim dolapta çiğ köfte var ama yiyemem
Ayy keşke yaaÇiğ köfteyi yolla banaaa
BirbirimizeBiz de gider başka bebeye takarız altınımızı
Dolapta severek yiyeceğim birşey varsa asla uyumamBenim dolapta çiğ köfte var ama yiyemem
Dikkat ediyorumDiyet yapmıyorum de bana
Gece tırtıklaması iyi oluyor demiDolapta severek yiyeceğim birşey varsa asla uyumam
Var aşko ama 1 tane yesem tıkanırımAşko mutfak robotu, rondo yok muAt içine çiğköfte malzemelerimi karıştırsın.
Aşkom dal gibisin ye gitsin. Bir kereden bir şey olmazBen de aşkom,saatte geç ama konuştukça midem acı çekiyor, ye diyor yeee
Hatta az ötelere saklarım son parça falansaGece tırtıklaması iyi oluyor demi
O zaman en iyisi tost ya da yoğurtVar aşko ama 1 tane yesem tıkanırımuğraşmaya değmez
Kimseye çaktırmadan hüpletirim diyorsunHatta az ötelere saklarım son parça falansa
Yiyip YouTube'da favori hatunun hareketlerini yaparım aşkomAşkom dal gibisin ye gitsin. Bir kereden bir şey olmaz
Tost cazip geldiO zaman en iyisi tost ya da yoğurt
En sevdiğim şey herkes uykuda iken yaprak dökümü ya da aşkı memnunun bir bölümü eşliğinde götürmekKimseye çaktırmadan hüpletirim diyorsun
Sefan olsun aşkomYiyip YouTube'da favori hatunun hareketlerini yaparım aşkomyiyeyim
Yok ya şimdi şöyle bir tatlımsı bir şey yedim ama canım hala çiğ köfte filan çekiyoTek seçenek tost sanki
Hadi kalkTost cazip geldi
Aynı benim kafadansınEn sevdiğim şey herkes uykuda iken yaprak dökümü ya da aşkı memnunun bir bölümü eşliğinde götürmek