İkinci dönem hava iyi oluyor. Sadece birkaç hafta sıkıntılıGüya ikinci dönem okula başlayacaktım. Bebik de 8 aylık olacaktı o zamana. Ama kış geldikçe vazgeçiyorum. Yoo dostum yoooo
Ya geçen sene nisan mayıs gibi düzelmişti havalar, burada bile. Eve gelip bakacak biri de yok. Biz götüreceğiz sabahları babaanneye. Aslında ders sayım azdı, her gün öğleye kadar ayarlanabiliyor. Hatta boş gün de verilebilir. Zaten yoğun programım olsa bırakmayı düşünmezdim ama evde de bunaldım. Bi çıkıp havalanıp öğlen eve gelmek bana iyi gelir diye düşünüyordum. Şimdi soğuk havaları görünce hevesim içime kaçtı sjdkdkİkinci dönem hava iyi oluyor. Sadece birkaç hafta sıkıntılı
İmkanın varsa tabi, çalışma bebişinle ilgilen
Bu velet şöyle uyurken bu soğukta nasıl kaldırıp üstünü başını giydirip yola düşürebilirsin kiYa geçen sene nisan mayıs gibi düzelmişti havalar, burada bile. Eve gelip bakacak biri de yok. Biz götüreceğiz sabahları babaanneye. Aslında ders sayım azdı, her gün öğleye kadar ayarlanabiliyor. Hatta boş gün de verilebilir. Zaten yoğun programım olsa bırakmayı düşünmezdim ama evde de bunaldım. Bi çıkıp havalanıp öğlen eve gelmek bana iyi gelir diye düşünüyordum. Şimdi soğuk havaları görünce hevesim içime kaçtı sjdkdk
Kuşum bisikletini alzın mıSizsiniz günaydın bea.
Burada haziran ayında tam ısındı.Ya geçen sene nisan mayıs gibi düzelmişti havalar, burada bile. Eve gelip bakacak biri de yok. Biz götüreceğiz sabahları babaanneye. Aslında ders sayım azdı, her gün öğleye kadar ayarlanabiliyor. Hatta boş gün de verilebilir. Zaten yoğun programım olsa bırakmayı düşünmezdim ama evde de bunaldım. Bi çıkıp havalanıp öğlen eve gelmek bana iyi gelir diye düşünüyordum. Şimdi soğuk havaları görünce hevesim içime kaçtı sjdkdk
Bak işte böyle diyonuz, sonra yine bi düşünüyorum.Burada haziran ayında tam ısındı.
O zaman olur canım sana da değişiklik olur.
Araba olduktan sonra sıkıntı olmaz.
Yapma Allah yakarBu velet şöyle uyurken bu soğukta nasıl kaldırıp üstünü başını giydirip yola düşürebilirsin ki
Millet iki üç aylıkken bırakıyor. Allah kimseyi mecbur bırakmasın bu nedir yaa.Yapma Allah yakar
Madem öğlene kadar bence başlamalısın. Dediğin gibi boş gününde olur.Bak işte böyle diyonuz, sonra yine bi düşünüyorum.
Mete de iki sene okula ara vermişsin Umay'a haksızlık olmaz mı yav? Sosyalliğinin de,parasının da canı cehennemeBak işte böyle diyonuz, sonra yine bi düşünüyorum.
Annesi çalışıyor. Bu yıl olmasa önümüzdeki yıl olacakBu velet şöyle uyurken bu soğukta nasıl kaldırıp üstünü başını giydirip yola düşürebilirsin kiNevreste
Bence öyle çok da bir mecburiyetin yok. Maddi konuyu bilemem ama sırf sosyalleşmek için çocuu babaneye bırakmakMillet iki üç aylıkken bırakıyor. Allah kimseyi mecbur bırakmasın bu nedir yaa.
Hayat şartları zorMete de iki sene okula ara vermişsin Umay'a haksızlık olmaz mı yav? Sosyalliğinin de,parasının da canı cehenneme
Ama tüm gün değilBence öyle çok da bir mecburiyetin yok. Maddi konuyu bilemem ama sırf sosyalleşmek için çocuu babaneye bırakmak
Bak böyle dedin hemen vazgeçtim ajsksks ya o kadar bunaldım ki bu sefer evde, anlatamam. Haftada dört gün dersin 12.30’da bitecek olması cazip geliyor, diyorum başlayayım. Sonra bebenin suratına bakınca vazgeçiyorum.Mete de iki sene okula ara vermişsin Umay'a haksızlık olmaz mı yav? Sosyalliğinin de,parasının da canı cehenneme
Ya dur allaşkına şurda kadinin vicdanına oynuyom araya girme biAnnesi çalışıyor. Bu yıl olmasa önümüzdeki yıl olacakHem onlar için çalışıyorsun. Daha rahat imkanlar sunmak için