Sen bebenin suratından başka bir yere bakma o zaman.ahsjsjshshBak böyle dedin hemen vazgeçtim ajsksks ya o kadar bunaldım ki bu sefer evde, anlatamam. Haftada dört gün dersin 12.30’da bitecek olması cazip geliyor, diyorum başlayayım. Sonra bebenin suratına bakınca vazgeçiyorum.
Ya zaten diyorum maddi konuyu bilmiyorum ama sosyalleşmek içinse nooooHayat şartları zor
Bence vicdan yapmaya gerek yok.Ya dur allaşkına şurda kadinin vicdanına oynuyom araya girme bi
Paraya her zaman ihtiyaç vardır. Elinde ne kadar varsa o kadar harcarsınYa zaten diyorum maddi konuyu bilmiyorum ama sosyalleşmek içinse noooo
Evin geliri neyse hayat standartları da ona göre şekilleniyor. Bizim aylık market+ilaç+yakıt vs. masrafı bu ay 20 bindi mesela. Kira+aidat 8 bin. Tek maaşla olacak iş değil. Birikim yaptığımız için ona güveniyorum. Sıkıntı çekmeyiz kenardan yeriz.Hayat şartları zor
Yine de %99 evde kalmasından yanayım.Paraya her zaman ihtiyaç vardır. Elinde ne kadar varsa o kadar harcarsın
Daha almadık kuşum 24 kasımda vereceklermiş. Vatan mahallesine bisikletle gideyim diyorumKuşum bisikletini alzın mı
Aynen yav bazen diyorum tek maaşla nasıl geçiniyor millet, biz de geçiniriz ne var. Ama yok işte öyle değil. Gelirine göre harcıyorsun. Biz tek maaşla sürünürüz.Paraya her zaman ihtiyaç vardır. Elinde ne kadar varsa o kadar harcarsın
Hahahahhahahha molotoflarcaaaaDaha almadık kuşum 24 kasımda vereceklermiş. Vatan mahallesine bisikletle gideyim diyorum
Aç kalmazsınız işte negzelEvin geliri neyse hayat standartları da ona göre şekilleniyor. Bizim aylık market+ilaç+yakıt vs. masrafı bu ay 20 bindi mesela. Kira+aidat 8 bin. Tek maaşla olacak iş değil. Birikim yaptığımız için ona güveniyorum. Sıkıntı çekmeyiz kenardan yeriz.
İşte hazıra dağ dayanmıyorEvin geliri neyse hayat standartları da ona göre şekilleniyor. Bizim aylık market+ilaç+yakıt vs. masrafı bu ay 20 bindi mesela. Kira+aidat 8 bin. Tek maaşla olacak iş değil. Birikim yaptığımız için ona güveniyorum. Sıkıntı çekmeyiz kenardan yeriz.
Herkesin bir yaşam kalitesi var. Alıştığın şeyden farklı yaşayınca garip oluyor.Aynen yav bazen diyorum tek maaşla nasıl geçiniyor millet, biz de geçiniriz ne var. Ama yok işte öyle değil. Gelirine göre harcıyorsun. Biz tek maaşla sürünürüz.
Bekar olunca farklı bakıyorsunYine de %99 evde kalmasından yanayım.Ben olaya duygusal açıdan bakıyorum.
Bekara karı boşamanın dayanılmaz hafifliğiBekar olunca farklı bakıyorsun
Aynen öyleBekara karı boşamanın dayanılmaz hafifliği
Tabii canım ondan bol keseden sallıyorumBekar olunca farklı bakıyorsun
Maşallah sübhanallah Cook op benim için kuzuşuuuBu velet şöyle uyurken bu soğukta nasıl kaldırıp üstünü başını giydirip yola düşürebilirsin kiNevreste