Ya geçen Kuzey Güney'e başladım ama ittire ittire 6. bölüme anca geldim sonra bıraktım. O kadar basit geliyor kiBen deasla dizi takip etmem ,bilmem ,fragman görürüm ordan bilirim İnstagram'da
Eki Görüntüle 3318436
Nevoş yöreselde bunu yapabilir miyimmmmm
Kıyamam ki aşkom
Bence de olmasın.anajajsnsjsKiyamam aşkoma ama bir daha olmasın
Ben odaklanamıyorum da ,dikkatim dağılıyor ,gereksiz vakit kaybı gibiYa geçen Kuzey Güney'e başladım ama ittire ittire 6. bölüme anca geldim sonra bıraktım. O kadar basit geliyor ki
Bana uyar yapabilirsinEki Görüntüle 3318436
Nevoş yöreselde bunu yapabilir miyimmmmm
Bence de olmasın.anajajsnsjs
Napalım biz de Semicenk filan dinlerizBen odaklanamıyorum da ,dikkatim dağılıyor ,gereksiz vakit kaybı gibi
Bir de tereyağ koymuş üstüne. Tereyağ koymasa olmazdı zaten.o seni yemesin,dikkat et
90'lar dan çıkamayan benNapalım biz de Semicenk filan dinlerizbu arada tüm şarkılarını ezberlemiş olabilirim.ahshsjs keko falan derken utanmasam bu yaştan sonra fanı falan olcam
Tereyag olmasa yenmez,yağa yazıkBir de tereyağ koymuş üstüne. Tereyağ koymasa olmazdı zaten.
Enişte bu duruma ne diyorBir de tereyağ koymuş üstüne. Tereyağ koymasa olmazdı zaten.
Hani sen de seviyodun Semicenk?90'lar dan çıkamayan ben
Bu yaştan sonra derkenNapalım biz de Semicenk filan dinlerizbu arada tüm şarkılarını ezberlemiş olabilirim.ahshsjs keko falan derken utanmasam bu yaştan sonra fanı falan olcam
Gösterme bana şöyle şeyler dedi.Enişte bu duruma ne diyor
Bir kaç şarkısını seviyorum evet ,ama kayıtlı olarak dinlediğim 100 şarkı varsa 98i 90lardan kalanlarHani sen de seviyodun Semicenk?
Erkoların fanı olacak yaşı geçtim. Çok değil 12 gün sonra 24 oluyorum.Bu yaştan sonra derken
Ben sürekli şarkı da dinleyemiyorum ya.ooooffffBir kaç şarkısını seviyorum evet ,ama kayıtlı olarak dinlediğim 100 şarkı varsa 98i 90lardan kalanlar
Ununu ele,eleğini asErkoların fanı olacak yaşı geçtim. Çok değil 12 gün sonra 24 oluyorum.