- 24 Eylül 2018
- 97.162
- 292.423
Sen yoksa ben misin ?Ben sürekli şarkı da dinleyemiyorum ya.ooooffff
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen yoksa ben misin ?Ben sürekli şarkı da dinleyemiyorum ya.ooooffff
Aaaa çoktan astım,benden geçti o işlerUnunu ele,eleğini as
Bak diyom sana biz normal değilizSen yoksa ben misin ?
Ama ben böyle kendimden memnunumBak diyom sana biz normal değiliz
Menopoz yakınErkoların fanı olacak yaşı geçtim. Çok değil 12 gün sonra 24 oluyorum.
Ben bayadır evdeyim az kaldı yedim sayılırAşko evde oturursam kafayı yerim herhalde Belki kendi evimde yalnız olsam otururum
HaklıGösterme bana şöyle şeyler dedi.
Bizim ev kalabalık başımı dışarıda dinliyorumBen bayadır evdeyim az kaldı yedim sayılır
Sen bana yaşlı mı diyorsunErkoların fanı olacak yaşı geçtim. Çok değil 12 gün sonra 24 oluyorum.
Bizim ki de cok sessiz ssjsj salı çıkış yapıcam evden artıkBizim ev kalabalık başımı dışarıda dinliyorum
Haline şükret ciddenBizim ki de cok sessiz ssjsj salı çıkış yapıcam evden artık
Estağfurullah ben der miyim sen diyorsun.ajsjsjs tamam komik diildiSen bana yaşlı mı diyorsun
Oysa herkes yaşıma şok oluyorEstağfurullah ben der miyim sen diyorsun.ajsjsjs tamam komik diildi
Ya hatırlarsan ben de şok olmustum benden de genç görünüyorsun bile demiştim. Daha ne diyimOysa herkes yaşıma şok oluyor
Tamam bu yettiYa hatırlarsan ben de şok olmustum benden de genç görünüyorsun bile demiştim. Daha ne diyim
Tükür çabuk tövbe deMenopoz yakın
Önce senTükür çabuk tövbe de