Yöresel Tarif Farklı, Denenmiş Yöresel Yemek Tarifleri

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz '' Yöresel Yemekler'' hangileridir?(2 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    511
  • Anket Kapalı .
Bak böyle dedin hemen vazgeçtim ajsksks ya o kadar bunaldım ki bu sefer evde, anlatamam. Haftada dört gün dersin 12.30’da bitecek olması cazip geliyor, diyorum başlayayım. Sonra bebenin suratına bakınca vazgeçiyorum. 😁
Sen bebenin suratından başka bir yere bakma o zaman.ahsjsjshsh

Hayat şartları zor🤷
Evin geliri neyse hayat standartları da ona göre şekilleniyor. Bizim aylık market+ilaç+yakıt vs. masrafı bu ay 20 bindi mesela. Kira+aidat 8 bin. Tek maaşla olacak iş değil. Birikim yaptığımız için ona güveniyorum. Sıkıntı çekmeyiz kenardan yeriz. 😁

Evin geliri neyse hayat standartları da ona göre şekilleniyor. Bizim aylık market+ilaç+yakıt vs. masrafı bu ay 20 bindi mesela. Kira+aidat 8 bin. Tek maaşla olacak iş değil. Birikim yaptığımız için ona güveniyorum. Sıkıntı çekmeyiz kenardan yeriz. 😁
Aç kalmazsınız işte negzel🤪 neyse ben dedim diye ya da bir başkası dedi diye olacak şey değil bu. Hayırlısı

İşte hazıra dağ dayanmıyor😏
Rabbim kolaylık versin 🤲

Aynen yav bazen diyorum tek maaşla nasıl geçiniyor millet, biz de geçiniriz ne var. Ama yok işte öyle değil. Gelirine göre harcıyorsun. Biz tek maaşla sürünürüz. 🥴
Herkesin bir yaşam kalitesi var. Alıştığın şeyden farklı yaşayınca garip oluyor.
Ne bileyim Rabbim kimseye muhtaç etmesin 🥰
Çok şükür bir işin var bugün olmaz yarın başlar yeniden rahata çıkarsınız🥰🧿🧿

Bekar olunca farklı bakıyorsun🙈
Tabii canım ondan bol keseden sallıyorum🤣bekara koca boşaması kolay mıydi neydi öyle bir laf vardi🤣 ama bu konu daha önce de konuşuldu burada ve o zaman bir sene ara vereceğini yazmıştı o zaman bile iki sene ara veremeyeceği için üzülüyordu diye hatırlıyorum.

X