- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
Anası duymasınAğzını yüzünü yamultuyo aynı limon yiyen bebeler gibi. Bebeler tatlı oluyor da bu çok itici geliyor bana çarpılıyo gibi.anansbs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anası duymasınAğzını yüzünü yamultuyo aynı limon yiyen bebeler gibi. Bebeler tatlı oluyor da bu çok itici geliyor bana çarpılıyo gibi.anansbs
Ev kalabalık olsa ben de kaçarım herhalde aşkom,doğru yalnızken missssAşko evde oturursam kafayı yerim herhalde Belki kendi evimde yalnız olsam otururum
O kadar yabaniyim ki eve gelen misafire hoş geldin diyemiyom. Anamgil kolumdan sürükleyerek fırlatıyolar salonaEv kalabalık olsa ben de kaçarım herhalde aşkom,doğru yalnızken missss
Sefan olsun aşkomEv kalabalık olsa ben de kaçarım herhalde aşkom,doğru yalnızken missss
kız ben de diyorum niye vedalaşıyo :)Internetim bitti kuzu,mecburi ayrılık
Aşko aynı şehirde olsaydık beraber takılırdıkO kadar yabaniyim ki eve gelen misafire hoş geldin diyemiyom. Anamgil kolumdan sürükleyerek fırlatıyolar salona
Zzzzzttttttt yandın. Ben aşko değil ZerreyimAşko aynı şehirde olsaydık beraber takılırdık
Sağol aşkom darısı başına inşallah ben de ev kalabalık olunca odamdan çıkmıyorum, mağara kadınına dönüşüyorumSefan olsun aşkom
Adı attığım yer insan doluParka gidip boş boş çevreye bakmak favorim
Aşk mı oAşko aynı şehirde olsaydık beraber takılırdık
Evde yalnız oldugumda TV bile açmıyorum.Sağol aşkom darısı başına inşallah ben de ev kalabalık olunca odamdan çıkmıyorum, mağara kadınına dönüşüyorum
O kadar mecbur yapıyorum ama saya sayaO kadar yabaniyim ki eve gelen misafire hoş geldin diyemiyom. Anamgil kolumdan sürükleyerek fırlatıyolar salona
Ayy pardon yanlış olmuşZzzzzttttttt yandın. Ben aşko değil Zerreyim
Ben de asla dizi takip etmem ,bilmem ,fragman görürüm ordan bilirim İnstagram'daEvde yalnız oldugumda TV bile açmıyorum.
En güzeliSağol aşkom darısı başına inşallah ben de ev kalabalık olunca odamdan çıkmıyorum, mağara kadınına dönüşüyorum
Ya sen büyüksün ben küçüküm misafirlerin getirdiği tatlı ve bir bardak içecekle odama çekilmek çok daha cazip geliyoO kadar mecbur yapıyorum ama saya saya
Kiyamam aşkoma ama bir daha olmasınAyy pardon yanlış olmuş
Aşkom ağzıma biber sürsün
Siz asosyal misiniz
Ağzıma biber sür aşkomAşk mı o
Bence deeeEn güzeli
TamamKiyamam aşkoma ama bir daha olmasın