Orası öyle
Analık kadar zor olmasa daBütün yegenler elimden geçti, teyzelik zor zanaat
Tatlı belalarAnalık kadar zor olmasa da
Şimdi kucağımda oturuyor sen benim üzümlü kekim sarkisini söylüyoryine benim üstümde
Ay zaten bugün bir vazcaymak geldi içimden ama psikiloğum sosyalleş dediArada ses ver de merak etmeyelim
Ben asla hic bir yere gitmek istemiyorumAy zaten bugün bir vazcaymak geldi içimden ama psikiloğum sosyalleş dedimecbur gitcem
İnsan içine karışmam gerek acayip yabani bir hayat yaşıyorum. İki haftadır ablamdayım ve bugün ilk defa dışarıya çıktım.Ben asla hic bir yere gitmek istemiyorumkim git derse desin cevabım
1 ay çıkmasam çıkmam ben ,2 hafta ne kiİnsan içine karışmam gerek acayip yabani bir hayat yaşıyorum. İki haftadır ablamdayım ve bugün ilk defa dışarıya çıktım.Ablam ameliyatlı haliyle disariya çıkma hayalleri kuruyor ama ben de tik yok. Sen nasıl insansın iki haftadır evden çıkmadın ve hiç şikayet etmiyorsun diye bana kızıyor.
Bize göre normal ama normal insanlara göre anormal bir durum. Evet biz normal değiliz.ahahshs1 ay çıkmasam çıkmam ben ,2 hafta ne kiçöp atıp koşarak eve geliyorum, bence normali bu
Aşko ben duramıyorum. Bugün üç defa çıktım1 ay çıkmasam çıkmam ben ,2 hafta ne kiçöp atıp koşarak eve geliyorum, bence normali bu
Kime göre,neye nöre ? AhahahahahBize göre normal ama normal insanlara göre anormal bir durum. Evet biz normal değiliz.ahahshs
Masallah aşkomAşko ben duramıyorum. Bugün üç defa çıktım
Psikoloğum(!)sosyalleş diyo. Psikolog falan demiyo ben uyduruyomKime göre,neye nöre ? Ahahahahah
Çekici de değil sevimli deŞuna sevimli değil,bana hiç çekici gelmiyor dedim diye evde kalırsın demişti arkadaşım. Hareketlere bak kafasına pat diye vurasım geliyo.
Uyduran yerlerine engel olPsikoloğum(!)sosyalleş diyo. Psikolog falan demiyo ben uyduruyom
Ağzını yüzünü yamultuyo aynı limon yiyen bebeler gibi. Bebeler tatlı oluyor da bu çok itici geliyor bana çarpılıyo gibi.anansbsÇekici de değil sevimli de
4 yaşı gecince tatlı gelmiyor bu hareketler evetAğzını yüzünü yamultuyo aynı limon yiyen bebeler gibi. Bebeler tatlı oluyor da bu çok itici geliyor bana
Aşko evde oturursam kafayı yerim herhaldeMasallah aşkomben çok fena alıştım böyle yasamaya