Makyaj Ürünleri Fantastik göz makyajı yarışması

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
17 oy almış bu kategori demek ki 17 kişi ben bunu yaparım istiyorum demiş katılımın az olacağını düşünmüyorum ama ne yapacağımıza karar vermek işte zor kısım o şimdi aklımda türlü türlü şeyler var
kedi hastası olarak kedi mi?
doğa hayranı olarak tabiat mı?
masalcı yönümle masal kahramanları mı?
desen sever olarak desen mi?
hayvan sever olarak hayvan unsurları mı? yada ben hepsinden yapayım 5 fotoğrafla katılayım :)

makyajımı yaptım akşam katılıyorum. :) sandığımdan çok zormuş. farlar renk vermiyor, kaliteli teknik malzeme şart. çok zorlandım, umduğum gibi olmadı. :KK43:

hazırlık aşamasını yapım aşamasını göstermek iyi fikir de kimliklerin belli olması aynı derecede kötü olabilir.ya kişi bana gıcıksa :))) öyle bir ihtimalde var hemde kuvvetli bir ihtimal
valla bu tarz olmasını kazen istedi. yemekteki gibi olsun dedi. admin isteyince boyun kıldan ince oluyor :)

Son düzenleme:
baz kullanın arkadaşlar farların rengini net çıkarmak için. göz bazı. .
yada fırçayı hafif ıslatın öyle sürün

Son düzenleme:
vay çok ilginç bir katagori olmuş takipteyim yarışmayı bakalım nasıl güzel fantastik şeyler çıkacak yaratıcı fikirleri çok merak ediyorum şimdiden:cool: hayırlı olsun:KK19:

vay çok ilginç bir katagori olmuş takipteyim yarışmayı bakalım nasıl güzel fantastik şeyler çıkacak yaratıcı fikirleri çok merak ediyorum şimdiden:cool: hayırlı olsun:KK19:
sende katılsana,gel yaklaş uzaktan bakma:cool:
benim iş hafifledi bu arada. ohh. siz açacaksınız..
sorun değil açarız okypeteciğim ama önce bir hazırlık yapayım yarın bakayım,sanırım pazar günü yada pazartesi açarım:KK49:

sende katılsana,gel yaklaş uzaktan bakma:cool:

sorun değil açarız okypeteciğim ama önce bir hazırlık yapayım yarın bakayım,sanırım pazar günü yada pazartesi açarım:KK49:
makyaj hiç ilgi alanım değil ya katagori çok güzel ama keşke yapabilsem böyle şeyler ben kendimi idare edecek makyajı zor öğrendim elimi alıştırdım kaç yılda bu yarışma için baya yıllara ihtiyacım olur yarışma biter:KK70::KK70:

8db9d5db191f396e3f85e53a87b41ab2 (1).jpg
8de6fb90ae4b021fb604ae965b6a085b (1).jpg
41f53f9880a68c74f562e298040ec44f (1).jpg
625a0c9bd341726d1fa1237389d276d3 (1).jpg
4593b60dd2718797d51e971f1d6f721c (1).jpg
abb18151aa448051e7327dd47fd0c6a5 (1).jpg
make-up_beautiful_face_067.jpg
make-up_beautiful_face_068.jpg

baz kullanın arkadaşlar farların rengini net çıkarmak için. göz bazı. .
yada fırçayı hafif ıslatın öyle sürün
ıslatıp da denedim. kullandığım far o kadar kötü ki ıslak deneyince daha önce sürdüklerimi de sildi aldı. :KK70: sadece nude far kullanmanın dez avantajı. :/ canlı renkleri olan bir tane farım var o da milattan kalma. ilk defa işe yaradı ama. :KK53:

ıslatıp da denedim. kullandığım far o kadar kötü ki ıslak deneyince daha önce sürdüklerimi de sildi aldı. :KK70: sadece nude far kullanmanın dez avantajı. :/ canlı renkleri olan bir tane farım var o da milattan kalma. ilk defa işe yaradı ama. :KK53:
eee hani resimler,seni bekliyorum canım,eminim harika iş çıkarmışsındır:KK66:

X