- 20 Mart 2008
- 140.571
- 210.672
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla bu tarz olmasını kazen istedi. yemekteki gibi olsun dedi. admin isteyince boyun kıldan ince oluyor :)hazırlık aşamasını yapım aşamasını göstermek iyi fikir de kimliklerin belli olması aynı derecede kötü olabilir.ya kişi bana gıcıksa :))) öyle bir ihtimalde var hemde kuvvetli bir ihtimal
bir makyaj mı sadece inanın karar vermesi zor :)valla bu tarz olmasını kazen istedi. yemektweki gibi olsun dedi. admin istryince boyun kıldan ince oluyor :)
yapıcam yapıcamda önce biri yapsın diye bekliyorum,sanırımbu şanslı arkadaşta gadjo dilo olacakevett. hadi bekliyorum fotoğrafları. :)
benim iş hafifledi bu arada. ohh. siz açacaksınız..yapıcam yapıcamda önce biri yapsın diye bekliyorum,sanırımbu şanslı arkadaşta gadjo dilo olacak
sende katılsana,gel yaklaş uzaktan bakmavay çok ilginç bir katagori olmuş takipteyim yarışmayı bakalım nasıl güzel fantastik şeyler çıkacak yaratıcı fikirleri çok merak ediyorum şimdiden hayırlı olsun
sorun değil açarız okypeteciğim ama önce bir hazırlık yapayım yarın bakayım,sanırım pazar günü yada pazartesi açarımbenim iş hafifledi bu arada. ohh. siz açacaksınız..
makyaj hiç ilgi alanım değil ya katagori çok güzel ama keşke yapabilsem böyle şeyler ben kendimi idare edecek makyajı zor öğrendim elimi alıştırdım kaç yılda bu yarışma için baya yıllara ihtiyacım olur yarışma bitersende katılsana,gel yaklaş uzaktan bakma
sorun değil açarız okypeteciğim ama önce bir hazırlık yapayım yarın bakayım,sanırım pazar günü yada pazartesi açarım
ıslatıp da denedim. kullandığım far o kadar kötü ki ıslak deneyince daha önce sürdüklerimi de sildi aldı. sadece nude far kullanmanın dez avantajı. :/ canlı renkleri olan bir tane farım var o da milattan kalma. ilk defa işe yaradı ama.baz kullanın arkadaşlar farların rengini net çıkarmak için. göz bazı. .
yada fırçayı hafif ıslatın öyle sürün
eee hani resimler,seni bekliyorum canım,eminim harika iş çıkarmışsındırıslatıp da denedim. kullandığım far o kadar kötü ki ıslak deneyince daha önce sürdüklerimi de sildi aldı. sadece nude far kullanmanın dez avantajı. :/ canlı renkleri olan bir tane farım var o da milattan kalma. ilk defa işe yaradı ama.
yok daha katılım bitmedi. açamaz konu şu anda. katılım bitsin. ben dediğim zaman açılacak.eee hani resimler,seni bekliyorum canım,eminim harika iş çıkarmışsındır