Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
idare eder oldu. yeterli malzemem yok. : ( sen de katıl tek aday olmayayım.eee hani resimler,seni bekliyorum canım,eminim harika iş çıkarmışsındır
eee hani yemek yarışması gibi demiştin ya ondan dedim,ne zaman açılacak konular 25 in demi?yok daha katılım bitmedi. açamaz konu şu anda. katılım bitsin. ben dediğim zaman açılacak.
zaten ben onay vermeden konuyu hiçbir yarışmacı adayı açamaz arkadaşlar.
katılıcam bende tabii,bakalım ne yapıcam ama hiç bilmiyorumkesin güzel birşey yaptın çaktırmıyon dimi cadıhadi bol şanslar sana canımidare eder oldu. yeterli malzemem yok. : ( sen de katıl tek aday olmayayım.
ben o yarışmayı takip etmiyorumki hiç.eee hani yemek yarışması gibi demiştin ya ondan dedim,ne zaman açılacak konular 25 in demi?
Fazla başarılı sayılmam bu konuda Oki'm ama katılsammıki :)tabiiki o resim yayınlanmayacak. sadece kimlik doğrultmak için bunu istiyorum
katıl amyciğim. biz bize eğleniyoruz. hepimiz amatörüz..Fazla başarılı sayılmam bu konuda Oki'm ama katılsammıki :)
Tamam o vakit ön adımla tam yüz fotografımı yolluyorum özel mesajla :)katıl amyciğim. biz bize eğleniyoruz. hepimiz amatörüz..
Benim kaslarda su boncuklar hic tutmaz ya nasil tutturmuslae hayret ettimmm
Benimkiler pul bile tutmaz ya bişeyler yaparız artık :))Benim kaslarda su boncuklar hic tutmaz ya nasil tutturmuslae hayret ettimmm
Merakla beklemedeyim :)
Ince yapili kaslari olanlarinkini rahat tutar benim kalin kaslarim vardaBenimkiler pul bile tutmaz ya bişeyler yaparız artık :))
benim ince bende tutar
Hepsi aynı gün mü açılacakbu arada konusunu açan arkadaşlar aşama aşama fotoğrafları görüntüledikten sonra kullandıkları malzemeyi markasını numarasını vs ekleyecekler.
buda hoş. üstelik kolayda.Katılacak olsaydım şu şekilde bir boyama ile katılırdım