evet. . aynı gün açılacak.Hepsi aynı gün mü açılacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet. . aynı gün açılacak.Hepsi aynı gün mü açılacak
Evet bu şekilde yapabilirler mesela, hemen hemen şöyle simli gri altın sarısı renklerinde far paletimiz vardır hepimizin :)buda hoş. üstelik kolayda.
Şu da güzelmil dimi okyim bak bunu da yapabilirdimevet. . aynı gün açılacak.
Benim yok simli paletimEvet bu şekilde yapabilirler mesela, hemen hemen şöyle simli gri altın sarısı renklerinde far paletimiz vardır hepimizin :)
şunu yapabilir misin mesela :)Benim yok simli paletim
Renkler muhteşem yaaaaşunu yapabilir misin mesela :)
boncuklarla falan süslersin
Çok far kullanan biri değilim paletlere bakmam lazım margam değişik renklerim var ortaya ne cikicak bakalım :)şunu yapabilir misin mesela :)
boncuklarla falan süslersin
çok güzel bencedeŞu da güzelmil dimi okyim bak bunu da yapabilirdim
serbest. istediğin materyali kullanabilirsin. zaten bu makyajın özelliği buPeki bir sorum dahaaaa
Lens ve takma kirpik serbest mi
Bende pek fazla far kullanmam siyah gri beyaz başkada farım yokÇok far kullanan biri değilim paletlere bakmam lazım margam değişik renklerim var ortaya ne cikicak bakalım :)
Mesela bunuda boncuklar etrafına çizimlerle alan fantastik hale getirilebilirserbest. istediğin materyali kullanabilirsin. zaten bu makyajın özelliği bu
Evet tam benim göz farım gridem başka yakışturamıyorm kendime üstelikte çok şık ve fazla şatafatlı değilKatılacak olsaydım şu şekilde bir boyama ile katılırdım
koyunlular coh hosEn sondaki Kedicikli olanla tel örgülü olan favorim
koyunlular coh hos