- 22 Temmuz 2017
- 45.518
- 134.738
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şifa niyetine inşallah elticim.Afiyet olsun![]()
Ben de su içiyorum![]()
1.5 kaşık1 buçuk kilo yoğurt ile makarna salatası![]()
Ek gıda mı yapıyorsun tatlım1.5 kaşık![]()
1 buçuk kaşık Ege’ye yeter mi bebeyim?1.5 kaşık![]()
Kısır ince bulgurla daha iyi olurMakarna kısırı![]()
Bak buna baktım fena durmuyor ama yarışma dışında yaparım bunu.makarna cipsi de çok güzel oluyor![]()
Ama değişik, şaşırtacak bir tarif değilBence en son aldığın çok iyi![]()
Biz yapıyoruz da ne oluyor bacım, senin kv daha değerlidir eşinin gözündeO hiç yemek yapmaz tek yapabildiği makarna olabilirkb yapar yemekleri
Uçmuş bile, bakalım alan 1,5 kilodan yapacak mı?1 buçuk kilo yoğurt ile makarna salatası![]()
Ek gıdaya geçerken tadım yapıyoduk ancaEk gıda mı yapıyorsun tatlım![]()
Yetmez yoğurt canavarıma1 buçuk kaşık Ege’ye yeter mi bebeyim?
Emin misiniz?Nane Limon Kabugu Burada güvendeyiz.
Orada kendimi zor tutuyorum ya. Salak mısın Cemile diyesim geliyor.Emin misiniz?
Alinazik MakarnaBugünkü gördüğüm makarnalı tarifler
Makarna kısırı
Makarna kızartması
Makarna cipsi
Makarnalı çökertme kebabı
Makarnalı Adana kebap
Makarna kapama
Sen makarnasını kendine gel uleyn diyesim geldi![]()
İnce bulgurla yapılan kısır makarna kısırından beterKısır ince bulgurla daha iyi olur
Bak buna baktım fena durmuyor ama yarışma dışında yaparım bunu.
Ama değişik, şaşırtacak bir tarif değil
Biz yapıyoruz da ne oluyor bacım, senin kv daha değerlidir eşinin gözünde
Uçmuş bile, bakalım alan 1,5 kilodan yapacak mı?![]()
Baktım o neymiş diye. Yarın Antep’e dönünce bi Antakya kısırı yapayım. Anca silerim hafızamdan o görüntüyü.Makarna kısırı![]()
Masum masum makarnadan bahsediyordum, neler okuttun banaNane Limon Kabugu Burada güvendeyiz.
O daha önce yapıldı diye yazmadım Nevoş, ilk olarak duyduklarımı yazdım.Alinazik MakarnaDaha önce yapıldı hatta
![]()
Nevoş markette satılan köftelik bulgurdan bahsediyorum. Başka ne ile yapılacak ki kısır, mecbur onunla yapıyoruzİnce bulgurla yapılan kısır makarna kısırından beterHayatta yapmam
![]()
Çıkamıyorum konudan nolur kurtarın beni.Masum masum makarnadan bahsediyordum, neler okuttun bana![]()
Eşinden yardım istesenÇıkamıyorum konudan nolur kurtarın beni.
Bursa’dayım. Yarın dönüyorum. Gece girmezsem beni merak etmeyinahssjjdjdkEşinden yardım istesen![]()