Makyaj Ürünleri Fantastik göz makyajı yarışması

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
3c678dadaa0c11d7dce03a2c8d05a7d9.jpg
5b64da7ccb782209328071419a116efa.jpg
e61b315f6da049894ecc1ddf66eb5214.jpg

Iyiyim canim benim.sen nasilsin.yogunum valla. Bilmiyorum fantastik makyaj zor yaa.sanat eseri bu ornekler :KK17: yapabilirmiyim bilemedim.sen katilicakmisin
olsun ya maksat eğlenmek,valla ben katılmayı düşünüyorum,çok iyi makyaj yaptığımdan değil ama denemek istiyorum,vakit geçer,eğleniriz,muhabbet falan ederiz:KK6:katıl sende ama okudunmu yemek yarışması gibi olacakmış,bir deneyelim bakalım:KK51:

olsun ya maksat eğlenmek,valla ben katılmayı düşünüyorum,çok iyi makyaj yaptığımdan değil ama denemek istiyorum,vakit geçer,eğleniriz,muhabbet falan ederiz:KK6:katıl sende ama okudunmu yemek yarışması gibi olacakmış,bir deneyelim bakalım:KK51:

Okudum canim.konu acilip asama asama anlatilacakmis. Ben biraz arastirma yapayim o zaman. Deneyebilirsem katilirim.

Okudum canim.konu acilip asama asama anlatilacakmis. Ben biraz arastirma yapayim o zaman. Deneyebilirsem katilirim.
tamam canım,tek tek aşama aşama nasıl gözümü çekicem bilmiyorum ama deneyeceğim,bence eğlenceli bir yarışma olur,seni bekliyor olacağım görüşürüz:KK37:

O okypete ben ilk sayfadaki yarışma kurallarına takıldım,6.maddede diyorki yarışmaya katılanlar kimliklerini belli etmeyecek ama konuyu biz kendimiz açacağız,e o zaman kendimizi belli etmiş oluyoruz:KK64:

O okypete ben ilk sayfadaki yarışma kurallarına takıldım,6.maddede diyorki yarışmaya katılanlar kimliklerini belli etmeyecek ama konuyu biz kendimiz açacağız,e o zaman kendimizi belli etmiş oluyoruz:KK64:
aa bu doğru bak. yemek kısmındaki gibi olacak o zaman . kimlikler belli olacak.anlaşılan.
sağol valla ona dikkat etmedimdi. düzelttim şimdi..

X