- 12 Ocak 2015
- 1.623
- 2.207
puhahaa. marilynciğim pudra seviir:). yok eski resminden koyacağım. şimdi çekmeyim. üşendim:)
Al bakalım cahil editör hemi de üşengeç
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ostunuz-anket-foto-paylasimli.766662/page-101
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
puhahaa. marilynciğim pudra seviir:). yok eski resminden koyacağım. şimdi çekmeyim. üşendim:)
heh. koydum 2 taneAl bakalım cahil editör hemi de üşengeç
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ostunuz-anket-foto-paylasimli.766662/page-101
heh. koydum 2 tane
şu an uyuyor. sonra çekerim.:)Onları biliyoz ama neysse
şu an uyuyor. sonra çekerim.:)
hımmmm anladım canım,ben o zaman biraz düşünüp bekleyeyimbana atacaksınız. ben onayladıktan sonra konu açacaksınız. kazenin istediği böyle canım.
yakaladım seni canım,nasılsın,katılacakmısın?Hayirli olsun yeni yarisma
yakaladım seni canım,nasılsın,katılacakmısın?
olsun ya maksat eğlenmek,valla ben katılmayı düşünüyorum,çok iyi makyaj yaptığımdan değil ama denemek istiyorum,vakit geçer,eğleniriz,muhabbet falan ederizkatıl sende ama okudunmu yemek yarışması gibi olacakmış,bir deneyelim bakalımIyiyim canim benim.sen nasilsin.yogunum valla. Bilmiyorum fantastik makyaj zor yaa.sanat eseri bu ornekler yapabilirmiyim bilemedim.sen katilicakmisin
olsun ya maksat eğlenmek,valla ben katılmayı düşünüyorum,çok iyi makyaj yaptığımdan değil ama denemek istiyorum,vakit geçer,eğleniriz,muhabbet falan ederizkatıl sende ama okudunmu yemek yarışması gibi olacakmış,bir deneyelim bakalım
tamam canım,tek tek aşama aşama nasıl gözümü çekicem bilmiyorum ama deneyeceğim,bence eğlenceli bir yarışma olur,seni bekliyor olacağım görüşürüzOkudum canim.konu acilip asama asama anlatilacakmis. Ben biraz arastirma yapayim o zaman. Deneyebilirsem katilirim.
tamam canım,tek tek aşama aşama nasıl gözümü çekicem bilmiyorum ama deneyeceğim,bence eğlenceli bir yarışma olur,seni bekliyor olacağım görüşürüz
aa bu doğru bak. yemek kısmındaki gibi olacak o zaman . kimlikler belli olacak.anlaşılan.