falımı yorumlayabilir misiniz ?

hazal_diren

lafa bakarım laf mı diye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2008
4.086
614
Merhaba herkese. Dün içtiğim kahveme fal kapatmıştım, bugün yükleyebildim resimleri. Yorumlarsanız çok sevinirim. (öğrenciyim 23 yaşındayım hayatımda biri yok ama bana yakınlaşan biri var, ben henüz emin değilim ondan... ayrıca iş konusunda hala bir netlik olmadı hayatımda, çabalarım boşa gidiyor hep...)

şehirdışına gideceğim, yola çıkacağım az sonra. ama yine de yorumlarınızı bekliyorum kızlar.

keşke güzel yorumlayabilen biri olsaymış,çok hartketli bir fall çğnkü.kocaman bi F harfi çıkmış ve bu F den esen rüzgarın karşıısnda brii var onun arkasındada kocaman balık.geneli karışık çıkmışş,düşüncelerin sanki net değil gibi...nasılım ama:)

Sonunda yorum alabildim. Teşekkür ederim canım :)Doğru dedin çünkü adının içinde f olan ve bana karşı bişeyler hissettiğim biri var, ama başka biri daha var yani duygusal anlamda netleşmiş bişeyler yok henüz. Bazı kişiler uzun uzun nasıl yorum yapabiliyorlar,yetenek mi durugörü mü bilemiyorum. ben malesef fal konusunda yetenekli değilim hiç birşey göremiyorum hissedemiyorum. Sadece telepati ve rüyalar konusunda yeteneğim var. acaba biraz daha ayrıntılı yorum yapan birisi çıkacak mı

yorum yapan çıkarsa benimkini de yorumlayıversee ne güzel olurr,,bakalım belki bi bakan olur:)ben net çekemedim fotoyu ama:)

Ben gördüğüm şekilleri söyleyebiliyorum sadece, yorum yapamıyorum. Senin falında bir kişinin arkasında baş aşağı ters durmuş birisi var. Bir de kocaman bir pencere ve bir balık, A harfiyle ilgili. Bir de son yüklediğin resimde H gördüm. Bir de çok değişik bir şekil var uzun uzun baktım, sanki birisi büyük birşeyi tek eliyle kaldırmış havaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…