Fal ve Rüyayla İlgili Tüm Merak Edilenler Burada Toplanıyor!!!

tamam canım ilk sıradasın...

ve arkadaşlar bana özel msj atmak yerine burada paylaşın lütfen.kimsenin sırasını bozmak istemem.hem paylaşmak amaçlı daha iyi olacaktır.

canım ya aşk olsun millete sıralamışsın bana hiç bakmamışsın hani ilk önce bendim neden bakmadın unuttunmu beni:KK31::KK5:

esmer şekerim :KK3:
dün rüyasında çilek ve yiyen kişiyim ben
rüyamın devamı vardı eklediğimi söylemiştim ama görmemişsin sanırm
rüyanın devamında

rüyanın sonuna doğru bir odadan 2 tane kedi çıkıyo gri renkte
biraz mırlıyo bana ve yawruları geliyo sonra güya yawrularına birşey olamsın diye mırlıyomuş
öyle düşünüyorum rüyamda ama yine karanlık bi ortam değil

canım ya aşk olsun millete sıralamışsın bana hiç bakmamışsın hani ilk önce bendim neden bakmadın unuttunmu beni:KK31::KK5:

Mesajına baktım da tarot diye belirtirsen daha iyi olur anlaşılması açısından. Sadece bana bakar mısın diye yazmışsın
.

Son düzenleme:
tryamor arkadaşım bana da tarot bakabilirim sana demişti esmer şeker..
o mesaja göre beni de listeye koyar msn ltfn ?
çok isterim falan demiştim ben de..

tatlım ya tek demişsin ama benimki hayati şuan çalışıyorum ve çıkmak istiyorum başk ayerde çalışmak istiyorum burdamı çalışmam daha hayırlı yoksa başka yerdemi çıkayımmı. bide hamilelik varmı lütfeeeen 2 sinide cevapla:KK5:

öncelikle topiğin için teşekkürler :81:

bu topikte 3. aday ben olabilir miyim :KK16: eğer bakabilirsen aşk konusunda olsun.

benim rüyalarım çıkmaz ama zaman zaman baktığım kahve falı çıkar.

bi de insan kendine tarot bakamaz ya da bakmasın derler, senin bu konuda ne düşündüğünü merak ediyorum.

esmer_sekerim, sabahki konu açımında yazdığın cevaplar için teşekkürler. şimdi yeniden okudum.

bu bebek mevzusunda bana hislerinle yardımcı olabilir misin? kısaca (ister tarot acarak ister bunu yorumlarınla taclandırarak) duygularıma yardımcı olur musun?

esmer şekerim, konuyu açtığından beri sayfayı bir açıyorum bir kapatıyorum çünkü tarot,fal .. bunları çok sevmeme rağmen daha önce hiç böyle bir talepte bulunmadım...ama malesef ki bunalımdayım eşimle sorunlar yaşıyorum kafam çok karışık banada rica etsem tarot açıp duygularıma ortak olur :KK3: musun,belki sorularıma cevaplar bulabilirim

canım hayırlı olsun..............banada tarot baksana.....:KK16:tayin istiyoruz çıkacakmı acaba....:KK9::KK64:

Tarot için .bende bekarım evlilik olacakmı bu yıl diye sorsam...

Hmm sırayla oluyorsa ben de yakın zamanda bana aşk var mı diye sormak istiyorum. :KK43:

Tarot için beni de sıraya alabilir misiniz?
Bana zarar vermek isteyen bu kişinin başka zararları olabilirmi bunu merak ediyorum.

benide yazarmısın tryamorcum

Artık en doğru listeyi oluşturdum sanırım.

Bunlar bitince yenileriyle devam edeceğiz.

:KK49:

tryamor arkadaşım bana da tarot bakabilirim sana demişti esmer şeker..
o mesaja göre beni de listeye koyar msn ltfn ?
çok isterim falan demiştim ben de..

Senin her soruna cevap vermiş ve sanırım tarot açarak cevaplamış. Bir sürü yazışmışsınız. :s Eltin hakkında bilgi vermiş baya.

Son düzenleme:
1.si : sanırım eski sevgilin senle iletişime geçmek istemiş,düşünmüşte olabilir.
beyaz kağıt bir yerden alacağım seni sevindirecek güzel bir haberde olabilir.
babanla tartışman endişeleneceğin bir konuda ondan destek görebilirsin.

2.si : biri senden iyilik bekleyebilir en sevdiğin insanlardan olabilir.sende bunun karşılığında güzel bir sevap kazanabilirsin.bir takım zorluklardan sonra,şans seninle olacak... bunlar hissettiklerim :KK16:

sağol esmer_şeker çok teşekkür ederim..hislerine sağlık:KK71:

esmer... harıka bır 6. hissin var.. umarım bu kadar cok kısıye yetısebılırsın..
şımdıden baya kışı sıraya gırmış durumda Allah kolaylık versın ..

ben sana guvenıyorum .. bana soyledıklerın bırebır dogru cunku ve bunu bu kadar uzaktan bılebılmek bence bı yetenek..

ben senın burcunu cok mrk ettım nedır acep :KK55:

Bende gireyim sıraya banada bakarsan sevinirim evlilik benimde sorum ne zaman olucak nasıl gelişicek merak ediyorum :KK1:

bende bende banada tarot aç bişeyler yap ben çokseverim fal baktırmasını :KK1:
bi beklentim yok ne çıkarsa onu söyle :KK1:

bende bende banada tarot aç bişeyler yap ben çokseverim fal baktırmasını :KK1:
bi beklentim yok ne çıkarsa onu söyle :KK1:

Sadece tek bir soru soruyorsun tarot için canım, ona bakıyor olur mu olmaz mı, hayırlı mı değil mi falan diye.

Ama diğer insanlara cevap verildikten sonra ancak olacak...

esmercim bu sabah bir rüya gördüm ama tek bir kısmını hatırlıyorum normalde benim göğüslerim ufaktır ama rüyamda kocaman memelerim vardı acaip sertlerdi ve iki göğüsümden de şakır şakır süt akıyordu hatta birini sıkıyorum ta uzağa kadar fışkırıyor yanımda eşimde var ikimizde gülüyoruz bu ne demektir acaba? birde eşimle 3 gündür küsüz:S yorumlarsan sevinirim cnm:97:

Sadece tek bir soru soruyorsun tarot için canım, ona bakıyor olur mu olmaz mı, hayırlı mı değil mi falan diye.

Ama diğer insanlara cevap verildikten sonra ancak olacak...

ya şimdi ne sorucam ben :26: tamam buldum

erkek arkadaşımla aramız bozuk ayrıldık ama hala iletişim halindeyiz şimdi ne olucak bizim sonumuz birbirimizi seviyoruz :KK3:

esmerşekerim bugün rüyamda evden taşındığımızı gördüm.ev çok odalı ama küçük odaları,bahçeli,ama ben beğenmiyorum.eşime kızıyorum.neden tek katlı ben sana en az 3.kat olsun demedimmi diyorum.birde evde birileri daha var.güya çıkacaklarmış...........tarotta 5. sıradayım ben canım.yorumlarsan sevinirim.yorumlamazsan canın sağolsun....

Son düzenleme:
Merhaba,
öncelikle topiğiniz hayırlı olsun:KK70:
Babamı 4 ay önce kaybettim,ilk defa rüyamda gördüm ve sanki birşeylerden haberdar etmek istiyormuş hissine kapıldım,rüyam çok yeni ve ben etkisinden kurtulamıyorum.

Babamın evindeyim,babam,eşi,dedem ve üvey babannemde evde(babam hariç diğerleri sağlar),babam tam hatırlamıyorum ama ya mutfağı yada banyoyu yaptırmak için usta çağırmış,usta işine başladığı sırada evin içindeki merdivenler yıkılıyor,ustaya yapmasını işaret ediyor,usta merdivenleri yapıyor fakat yine yıkılıyor,ben aşağıdayım babam yukarda,merdivenler her defasında yıkıldığı için yanına gidemiyorum,bu arada bunlar olurken babam çok sakin ve benle hiç konuşmuyor,herkes yukarda kalıyor,evin camlarından tırmanıp evdekilere ulaşırım ümidiyle bahçeye çıkıyorum ve bir bakıyorum babamın yaşadığı katın duvarları yıkılmış:KK43: öylece uyandım,yorumlarsanız çok sevinirim:KK59:

-------------------------------------------------------------------------------------------------
merhaba,teşekkür ederim öncelikle...

ölü görmek haberdir rüyada,bir takım sıkıntılar yaşamışsınız yada yaşayacaksınız,lakin bahçeye çıkmanız bunun uzun sürmeyeceği anlamını taşır.
etrafınızda sizi rahatsız eden kişiler varsa yada duyacaksanız bunlardan uzak durmanızda fayda var.

babanızın biraz daha sağlığına dikkat etmesi gerekiyor eğer bir rahatsızlığı varsa bunun üzerinde durmalı.

birde ölmüş yakınlarınızın size yardım etmeye çalışması çok güzel,birinden beklenmedik bir destek alabilirsiniz.

aslında bura da daha çok babanız için görmüşsünüz sanki.lakin sıkıntılarınız uzun sürmeyecek.
onların iyi olmasıyla sizde sevinç yaşayacaksınız.

Son düzenleme:
X