- Konu Sahibi Cardialgia
oooo hayırlı olsun topiğin. aslında bende tarot isteyecektim ne gerekiyor bakabilirmisin acabaa .güzel şeyler duymak istiyorum. bekarım . çok bunaltılıyım valla.kahvede içtim aslında göndersem bakarmısın:)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir süre kahve falı bakmayacağım arkadaşlar.tarotu sırayla ve tek bir soru halinde bakacağım bunu belirtmek istedim.
Hmm sırayla oluyorsa ben de yakın zamanda bana aşk var mı diye sormak istiyorum.
Tryamor bana yardımcı olurmusun canım bu topicte :)
Hangi anlamda bir yardım? Yapabileceğim bir şeyse yardımcı olurum tabi. :))
Ben de mi tarot bakiim yani? Ya da fal? Kimseyi tatmin etmez ki.
Heaa ben de dedim ne demek istiyor, şaşırdım...
Elimden geleni yaparım. Gündüz giremem ama akşamları bakabiliyorum ancak genelde.
anlaştık ortak
esmer_sekerim, sabahki konu açımında yazdığın cevaplar için teşekkürler. şimdi yeniden okudum.
bu bebek mevzusunda bana hislerinle yardımcı olabilir misin? kısaca (ister tarot acarak ister bunu yorumlarınla taclandırarak) duygularıma yardımcı olur musun?
esmer şekerim, konuyu açtığından beri sayfayı bir açıyorum bir kapatıyorum çünkü tarot,fal .. bunları çok sevmeme rağmen daha önce hiç böyle bir talepte bulunmadım...ama malesef ki bunalımdayım eşimle sorunlar yaşıyorum kafam çok karışık banada rica etsem tarot açıp duygularıma ortak olur musun,belki sorularıma cevaplar bulabilirim
canım hayırlı olsun..............banada tarot baksana.....tayin istiyoruz çıkacakmı acaba....
Tarot için .bende bekarım evlilik olacakmı bu yıl diye sorsam...
Hmm sırayla oluyorsa ben de yakın zamanda bana aşk var mı diye sormak istiyorum.