Fal ve Rüyayla İlgili Tüm Merak Edilenler Burada Toplanıyor!!!

oooo hayırlı olsun topiğin. aslında bende tarot isteyecektim ne gerekiyor bakabilirmisin acabaa .güzel şeyler duymak istiyorum. bekarım . çok bunaltılıyım valla.kahvede içtim aslında göndersem bakarmısın:)))

bir süre kahve falı bakmayacağım arkadaşlar.tarotu sırayla ve tek bir soru halinde bakacağım bunu belirtmek istedim.

Birini sürekli rüyamda görüyorum. Her seferinde kavga ediyoruz. Rüyamda önce benimle kavga ediyor ama sonra bir şey olmamış gibi konuşmaya çalışıyor. ben de hiç yüz vermek istemiyorum.
Hiç hoşlanmadığım hatta nefret ettiğim birisi. Çünkü bütün mesaisini benimle uğraşmakla geçirir. Nasıl zarar versem diye düşünür :KK47:
Sizce bu bilinç altı mı yoksa bir anlamı olabilir mi?

esmer şekerim banada bakacanmı.bakman için neler bilmen gerekli canım.......tayin istiyoruz olacakmı...........:KK64:

Son düzenleme:
Bende bişey sormak istiyorum.Dikkat ettimde rüyalarımda sürekli tuvalet görüyorum.Tuvalet herzaman temiz oluyor ama tabirlere baktım ama çok anlaşılır olmadı benim için.Neden sürekli tuvalet görüyorum ve ne anlama gelir yardımcı olursanız sevinirim

Hangi anlamda bir yardım? Yapabileceğim bir şeyse yardımcı olurum tabi. :))

şimdi şöyle ; bana tarot bak diyenlerin yerlerini ve sıralarını karıştırırım biliyorum... :KK70:

bu topicte sende söz sahibi ol ve arkadaşlara sende cevap ver...
senle sonra hesaplaşırız :87:

Heaa ben de dedim ne demek istiyor, şaşırdım... :KK1::KK1:

Elimden geleni yaparım. Gündüz giremem ama akşamları bakabiliyorum ancak genelde. :KK61:

esmer_sekerim ben rüyamı yazmıştım :44:ama yorumlamadın..

esmer şekerim topiğin hayırlı olsun takip ederim burayı güzelmiş

esmer_sekerim, sabahki konu açımında yazdığın cevaplar için teşekkürler. şimdi yeniden okudum.

bu bebek mevzusunda bana hislerinle yardımcı olabilir misin? kısaca (ister tarot acarak ister bunu yorumlarınla taclandırarak) duygularıma yardımcı olur musun?

esmer şekerim, konuyu açtığından beri sayfayı bir açıyorum bir kapatıyorum çünkü tarot,fal .. bunları çok sevmeme rağmen daha önce hiç böyle bir talepte bulunmadım...ama malesef ki bunalımdayım eşimle sorunlar yaşıyorum kafam çok karışık banada rica etsem tarot açıp duygularıma ortak olur :KK3: musun,belki sorularıma cevaplar bulabilirim

canım hayırlı olsun..............banada tarot baksana.....:KK16:tayin istiyoruz çıkacakmı acaba....:KK9::KK64:

Tarot için .bende bekarım evlilik olacakmı bu yıl diye sorsam...

Hmm sırayla oluyorsa ben de yakın zamanda bana aşk var mı diye sormak istiyorum. :KK43:

Tarot isteyenlerin listesi. :KK74:

X