- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- Konu Sahibi Cardialgia
Aboneliğime ekledim hemen. Yazdıklarını okuyacağım hep.
Ben de birkaç şey kaparım belki yorumlama konusunda. Az buçuk yeteneğim vardır. =)
Bir rüyam var çok merak ettiğim. Sevdiğim çocuğa yardım etmişiz, onu evimizde ağırlamışız, şehri gezdirmişiz vs. Bunun karşılığında anneme bir demet mavi gül, bana bir tane dalı kırık mavi gül verdi. Annem 'alma o gülü boşver, at' dedi ama ben banane alıcam dedim. O gül elimde krem rengi bir gonca güle döndü. Sonra yine mavi gül oldu, ardından yine gonca güle dönüp öyle kaldı, krem rengiydi. Şaşırdım ben de tabi. Anneme verdiği gül demeti ise yanlara sarkıyordu. Ortası boştu bu demetin. Sonra da vedalaştık, sarıldık ve yaşadığı şehre gitti o. Ben kendimi çok kötü hissettim. Berbattı. Sonra onun peşinden gittim yine, bir düğüne uğrayacakmış şehirden ayrılmadan önce bari yine göriim dedim. Annemle gittik. Baktım etrafa oturuyordu bir yerde ama beni göremedi. Ben de onun yüzünü göremedim. Öyle üzgün üzgün kaldım yerimde. :s
Geçen hafta da şunu gördüm; yine bizim eve gelmişti ve aşırı üzgündü. Krem rengi giymişti baştan aşağı. Bana hiç bakmadı, konuşmadı. Sevgilisinden ayrılmış ağlıyordu. Ben de teselli etmeye çalışıyordum. Bu rüya da beni çok sıkmıştı. 4 yıldan fazla oldu bu kişiyi seveli ama en çok 7 kez gördüm sanırım rüyamda. Özellikle bu yıl gördüm hep. Daha önce olmuyordu.
Genelde bu şekilde rüyalarım; bize geliyor ve çok üzgün, hiç konuşmuyor benimle vs. Hep dalgın ve düşünceli. Bir kere de ben onun evine gitmiştim yine konuşmadı benimle.
Delirtiyor bu rüyalar beni. Her görüşümde ruhum daralıyor. Rüya bunlar sonuçta azıcık mutlu olsam nolur sanki ama yok. Hep aynı tarz ve aynı iç karartıcı rüyalar. 4 yıldan fazla bir süre içinde çok nadir gördüğümden, önemli bunlar benim için. Yorumun nedir?
ah o ruyalar ztn bızı delırten ... senı cok ıyı anlıyorum
ama mavı gul sogukluk dıye bılıyorum ben yanlısta bılıyor olabılırım