Fal ve Rüyayla İlgili Tüm Merak Edilenler Burada Toplanıyor!!!

esmer_sekerim, sabahki konu açımında yazdığın cevaplar için teşekkürler. şimdi yeniden okudum.

bu bebek mevzusunda bana hislerinle yardımcı olabilir misin? kısaca (ister tarot acarak ister bunu yorumlarınla taclandırarak) duygularıma yardımcı olur musun?

esmer şekerim, konuyu açtığından beri sayfayı bir açıyorum bir kapatıyorum çünkü tarot,fal .. bunları çok sevmeme rağmen daha önce hiç böyle bir talepte bulunmadım...ama malesef ki bunalımdayım eşimle sorunlar yaşıyorum kafam çok karışık banada rica etsem tarot açıp duygularıma ortak olur :KK3: musun,belki sorularıma cevaplar bulabilirim

canım hayırlı olsun..............banada tarot baksana.....:KK16:tayin istiyoruz çıkacakmı acaba....:KK9::KK64:

Tarot için .bende bekarım evlilik olacakmı bu yıl diye sorsam...

Hmm sırayla oluyorsa ben de yakın zamanda bana aşk var mı diye sormak istiyorum. :KK43:

Tarot için beni de sıraya alabilir misiniz?
Bana zarar vermek isteyen bu kişinin başka zararları olabilirmi bunu merak ediyorum.

benide yazarmısın tryamorcum

Tarot isteyenlerin listesi.

Bunlar bitmeden yeniler gelmemeli. Bittikten sonra devam edilir yine.
Çok birikiyor yoksa. :KK71:

kıııız,cadı,günlükte gördüm,koştum yettim:KK23:
topik hayırlı olsun:):KK37:kurdeleni kesmeye gelemedim şekertom:)
ilk sayfayı bile okumadan daldım direk,vakit buldukça okuyacağım işallah esmerim şekerim:KK54:
müsait olunca banada bi bak gülüm ya:KK5:bunalıma bağladım yin:KK5:e:18:
takipçinim yavru,fan kılabınım:82:sıramı bekliyorum ve seni öpüyorum:94:

kıııız,cadı,günlükte gördüm,koştum yettim:KK23:
topik hayırlı olsun:):KK37:kurdeleni kesmeye gelemedim şekertom:)
ilk sayfayı bile okumadan daldım direk,vakit buldukça okuyacağım işallah esmerim şekerim:KK54:
müsait olunca banada bi bak gülüm ya:KK5:bunalıma bağladım yin:KK5:e:18:
takipçinim yavru,fan kılabınım:82:sıramı bekliyorum ve seni öpüyorum:94:

oyy tanrıçammm sorma sana anlatacaklarım var canım...bakarım elbet ne demek msnden yazarımmmm....uygun bir gün ayarlayalım. :KK69:

öncelikle topiğin için teşekkürler :81:

bu topikte 3. aday ben olabilir miyim :KK16: eğer bakabilirsen aşk konusunda olsun.

benim rüyalarım çıkmaz ama zaman zaman baktığım kahve falı çıkar.

bi de insan kendine tarot bakamaz ya da bakmasın derler, senin bu konuda ne düşündüğünü merak ediyorum.

Bu üyeyi unutmuşum. O da var sırada.

oyy tanrıçammm sorma sana anlatacaklarım var canım...bakarım elbet ne demek msnden yazarımmmm....uygun bir gün ayarlayalım. :KK69:

aşkımsın ya ölürüm:78::KK66::KK64:
esmerim,inan perte çıkmış haldeydim,kendi topiğime bile zor yazdım,öyle geberik haldeyimki:KK37:
senin topiği görünce ahada böyle oldum:KK53: :KK53: :KK53: :KK53:
zombi gibi seni bekliyorum:KK66:
neler anlatıcaksın kııııız:KK30:dur msn açıyım ben:KK23:
bu arada:KK68:topiğe ba-yıl-dım!!!emeğine sağlık,topiği boşlama,süpersin bebeğim:KK54:

NOT:sevgili arkadaşlar,esmer ile paylaşımım farklı,tarot olayı farklı.bende sizler gibi sıramı beklicem,falımıda özelden değil,burdan baktırıcam.yanlış anlaşılma olmasın,belirtmek istedim:KK71:

aşkımsın ya ölürüm:78::KK66::KK64:
esmerim,inan perte çıkmış haldeydim,kendi topiğime bile zor yazdım,öyle geberik haldeyimki:KK37:
senin topiği görünce ahada böyle oldum:KK53: :KK53: :KK53: :KK53:
zombi gibi seni bekliyorum:KK66:
neler anlatıcaksın kııııız:KK30:dur msn açıyım ben:KK23:
bu arada:KK68:topiğe ba-yıl-dım!!!emeğine sağlık,topiği boşlama,süpersin bebeğim:KK54:

sağol canım benim boşlamam ama sende gel buraya...msnde bekliyorum yarım saattir neredesin kız :KK53:

esmer şekerim öncelikle hayırlı olsun topiğin:KK71:

benimde rica etsem 2 tane rüyamı yorumlar mısın..

BİRİNCİSİ..oturduğumuz evin kapısına 3-4 tane beyaz kağıt koyulduğunu gördüm..
bu kağıtlar bana gelmiş ama ki bu gelen kişide eski çıktığımdan
kağıtta bu zamana kadar neler yaptığını neden böyle olduğunu yazıyor..
ve alıcam seni olur musun benimle diyor benden cevap beklediğini söylüyor..
hatta bu kağıtlar babamın eline geçiyor babam kızıyor ama bir şekilde
oda başka birinden iş sebebiyle geldi diyorum..
daha sonra ev telefonumuz çalıyor yalnız telefonda arayan kişi yalnız
arıyor diye çalıyor..açıyorum telefonu haber bekliyorum senden diyor yine bende iki arada bir derede
kalıyorum..öylece uyanıyorum

İKİNCİSİ...ben bekarım ama rüyamda evlat edindiğimi görüyorum onun üstüne titriyorum..
hatta görenler kendi canından olsan bu kadar seversin çocuğunu diyor...
kız çocuğu ama çok tatlı sonra bu kız çocuğu beden bardak isitiyor
gidiyoruz vitrine almaya büyük cam bardağını seçiyor bunun içine su doldur diyor
derken uyanıyorum..

yorumun için şimdiden teşekkür ederim...

1.si : sanırım eski sevgilin senle iletişime geçmek istemiş,düşünmüşte olabilir.
beyaz kağıt bir yerden alacağım seni sevindirecek güzel bir haberde olabilir.
babanla tartışman endişeleneceğin bir konuda ondan destek görebilirsin.

2.si : biri senden iyilik bekleyebilir en sevdiğin insanlardan olabilir.sende bunun karşılığında güzel bir sevap kazanabilirsin.bir takım zorluklardan sonra,şans seninle olacak... bunlar hissettiklerim :KK16:

Merhaba Arkadaşlar,

Uzun zamandır böyle bir topic açmayı düşünüyordum.
Amacım rüyalarınıza,falla ilgili sorunlarınıza (Kahve,Tarot ve diğerleri) cevap verebilmek.

Şunu unutmayın ki ; fallar bir araçtır,sadece hislerimiz bizi yönetir.

paylaşımlarınızı bekliyorum,buyrun sohbete.... :KK71:

TarotReader.jpg
Merhaba,
öncelikle topiğiniz hayırlı olsun:KK70:
Babamı 4 ay önce kaybettim,ilk defa rüyamda gördüm ve sanki birşeylerden haberdar etmek istiyormuş hissine kapıldım,rüyam çok yeni ve ben etkisinden kurtulamıyorum.

Babamın evindeyim,babam,eşi,dedem ve üvey babannemde evde(babam hariç diğerleri sağlar),babam tam hatırlamıyorum ama ya mutfağı yada banyoyu yaptırmak için usta çağırmış,usta işine başladığı sırada evin içindeki merdivenler yıkılıyor,ustaya yapmasını işaret ediyor,usta merdivenleri yapıyor fakat yine yıkılıyor,ben aşağıdayım babam yukarda,merdivenler her defasında yıkıldığı için yanına gidemiyorum,bu arada bunlar olurken babam çok sakin ve benle hiç konuşmuyor,herkes yukarda kalıyor,evin camlarından tırmanıp evdekilere ulaşırım ümidiyle bahçeye çıkıyorum ve bir bakıyorum babamın yaşadığı katın duvarları yıkılmış:KK43: öylece uyandım,yorumlarsanız çok sevinirim:KK59:

Tarot isteyenlerin listesi.

Bunlar bitmeden yeniler gelmemeli. Bittikten sonra devam edilir yine.
Çok birikiyor yoksa. :KK71:

Bitince haberdar eder misin,sürekli takip edemeyebilirim,mümkünse sıraya girmek isterim:KK61:

Listeye göre ilk sırada ben varım gibi gözüküyor. zaten topikte de ilk ben gelmiştim :63: :76:

Zaten bu bebek beklemek zor bir süreç, esmer şekerim beni daha fazla bekletme canım yaa :KK9:

X