Fal ve Rüyayla İlgili Tüm Merak Edilenler Burada Toplanıyor!!!

çok çok büyük bişey para veya başka bişey hanenıze evinize girdi girecek o kadar büyük bi kısmetkiiiiiiçok yakın size zamanı

inşallah..
ben en çok iş istiyorum aslında, onunla ilgili bir şeyler var mı?
bir de o 2 kız hakkında ne düşünüyorsunuz.. ben çevreme güvenimi kaybettim, kırıldım, çektim kendimi.. güvenebileceğim birileri var mı olacak mı bilmiyorum...

Birkaç gündür üstüste kazan kazan pilav pişirdiğimi görüyorum rüyamda, çok güzel bir koku eşliğinde...Öyleki; sabahları uyandığımda pilav karıştırmaktan olsa gerek kollarım ağrıyor...Kocaman kazanlar içinde...Rüya yorumlayabilen birşeyler söylese bana ne makbule geçer

Cok caliskansin vw karsiligini alacaksin guzel koku guzel haberlere isarettir kesinlikle bugunlerde guzel biseyler olacak ve cokta hayirli herkes icin

Cok caliskansin vw karsiligini alacaksin guzel koku guzel haberlere isarettir kesinlikle bugunlerde guzel biseyler olacak ve cokta hayirli herkes icin

Cok ugrastigin cok icten olmasini istegin cok dua wttigin bisey vqr tamda senin istedigin diledigin gibi olacak

Bende çok sık kabus görüyorum ama nedeni nedir bilmem araştırma gereği de hiç duymammıştım..

Canım çok güzel bir uyaya bolluk bereket mamadı mânevî huzura kavusacaksın

Tatlim kimseye kendini acma cok temiz kalplisin herseyini anlatma biraz icinde yasa cunku birinin senden aldigi bilgileri baska bi kisiyle paylastigi cok net falinda. Cok deribden istedigin bisey o kadar yakinlasmiski sana oldu olacak. Aslinda 3 kiz aekadasliginiz cok guzelmis paylasimlar olmus aranizda yalniz seni kiskananda bi yönleri varmis sürekli. Ben acikcasi sana dost birilerini göremedim. Çok sikintilisin hem maddi hem manevi bi haber gelecek sana belji syan bekliyorsun haberi belkide ileride insallah istedigin gibi olacak.

Canim yanlis gonderdim bu yorum senin degildi. Cepten girdigim icin kusura bakma

Tatlım senın gecmısten gelen bır sıkıntın var bıtmesını sonuçlanmasını bekledıgın yakın zamanda bu sıkıntından kurtulacaksın. Bırde sana yakın dost görünümlü bır düşmanın var evıne gırıp çıkan yemegı ı yıkıp suyunu ıcen aslında bu kısıtlı ılgılı sendinde kafanda şüpheler var ama konduramıyosun üstüne ama suphelerın gercek bunu bıl. Tatlım yakın zamanda evline görecek bır para var A bunu ıyı degerlendır. Hasta bırını görüyorum sızı çok korktuktan bırı saglık anlamında ama ıcını ferah tut en kıSa zamanda saglıgına kavuşacak.. Haber bekledıgın telefon bekledıgın sana kırgın olduğunu düşündüğün bırısını görüyorum sana kırgın ama kısa zamanda bu soğukluk bıtecek.

Bebegımm fala ınanmaa falamız kalma :)))

Canim 78. Sayfada yorumun baska fincan fotosunun altina yazdim yanlislikla telden girdigim icin. Yorumuna devam edecem

eski sevgilimi bekliyorum hala canım o mu acaba?

eski sevgilimi bekliyorum hala canım yaa
birde işe girmek istiyorum yarın bi görüşmem var olucak mı bakalım

banaydı bu sanırım..
ben netliği, düşüncelerimi, duygularımı anlatmayı seviyorum ama işte..
bu benden aldığı bilgileri paylaşan kişi ve düşmanla ilgili özellikler var mı peki :/
peki ileride dost diyebileceğim birileri olacak mı..

"belji syan bekliyorsun" bu kısmı anlayamadım..

Bekledigin bi haber olabilir yada ileride olumlu olacak sonuc.. tabiki olacak hatta fincanin bi kismu o kadar aydınlık ki maddi manevi huzura ereceksin ancak birazcik daha zaman bu arada fincanin her köşesinde e harfi var

eski sevgilimi bekliyorum hala canım o mu acaba?

Evet cnm , cüsseli bir adam bu. Uzun zamandır haber beklediğin az kalmış ama görüşmeniz var. Syrica 2014 senin yilin olucak. Ocsk ayından itibaren yeniyilin etkilerini goruceksin. Bebegim hersey ggönlünce olsun insallah Yüreğndeki tum guzel duslsrin gercek olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…