- 25 Eylül 2013
- 1.515
- 270
- 34
- Konu Sahibi Cardialgia
teşekkür ederim, bir önceki sayfada paylaşmıştım :)
Biri gelecek sana biseyler soyleyecek arkani dönmüşsn dinlemiyorsun bile hani bana anlatma beni ilgilendirmez der gibi bi tavirdasin...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim, bir önceki sayfada paylaşmıştım :)
Evet cnm , cüsseli bir adam bu. Uzun zamandır haber beklediğin az kalmış ama görüşmeniz var. Syrica 2014 senin yilin olucak. Ocsk ayından itibaren yeniyilin etkilerini goruceksin. Bebegim hersey ggönlünce olsun insallah Yüreğndeki tum guzel duslsrin gercek olsun.
Bekledigin bi haber olabilir yada ileride olumlu olacak sonuc.. tabiki olacak hatta fincanin bi kismu o kadar aydınlık ki maddi manevi huzura ereceksin ancak birazcik daha zaman bu arada fincanin her köşesinde e harfi var
Biri gelecek sana biseyler soyleyecek arkani dönmüşsn dinlemiyorsun bile hani bana anlatma beni ilgilendirmez der gibi bi tavirdasin...
cüsseli değil kısa boylu normaldir:) benim gibi boyları 170lerde ama bakalım canımcım.
ahh inşallah.. çok sağolun.. ama galiba bu düşmanlarla ilgili özellik yok, bulamıcam :) kendileri çıksa ortaya bari varlarsa :))
1.70 de kisa degil ki yavrum :) yemek için ayriliyorum aranizdan eger iskambil kartlarimi bulursam sana iskambilde acayim cnm . Bana kendi adini sevgilinin adini yasinizi ve ten renklerinizi ozelden msj at. Mucuks:)
önemli şeyler mi :/
Surekli etek giyen etek giymeyi seven yapida bakimli
[MENTION][/MENTION]
Cok onemli ama sen sinirlisin sinirinden yuzune bile bakmayacaksin o kadar yani sen arkani doneceksin bana anlwtma gibi bi tavır sergileyeceksin.. bi ihanet bi yalan cok guclu hissettim
ikisi aynı kişi mi.. bayan bir de :/ bayan olarak 1 kişiyle konuşuyorum sadece o dediğiniz 2 kız arkadaştan biri.. ama etek giymeyi seviyor mu bilmiyorum..
söyleyeceği şeyler mi yalan.. yoksa kişi mi bana ihanet etmiş, yalanlar söylemiş :/
Cok caliskansin vw karsiligini alacaksin guzel koku guzel haberlere isarettir kesinlikle bugunlerde guzel biseyler olacak ve cokta hayirli herkes icin
Canım çok güzel bir uyaya bolluk bereket mamadı mânevî huzura kavusacaksın
çok tatlısın ya oleeeeeeeeeey:)
atıyorum mesaj hemeeen
Evet o iki kizdan biri etekli gördüm senin boylarinda. Soyleyecegi seyler dogru aciklama yapma ihtiyaci diymus yani sana aci gelse bile dogrulari soyleyecek ancak sen o kadar sinirlisinki dönüp yüzüne bile bakmak istemeyeceksin
bu kişi erkek mi ?
dinlesem daha iyi olur yani..
Bebegim actim.. ksrtlar yakın zamanda bir haberlesme haberlesmenin ardindsn yuzyize görüşmenizin oldugunu soyluyor. Yagrum ayrıca erkek arkadasin sanırım hayata erken atilmis biri bu yuzden bazi şeylerin verdigi yorgunluk vsr onda.. sakin umitsizlige karamsarliga kapilda cunku oda seni seviyor düşünüyor. Ara bozucu yillanlar var onlara dikkat bebeğim. Musmutlu bir hayat yasarsin insllahh optum srni.
Dinlemelisin bence sinirlerini kontrol et. Ayrica yolun var
nasıl bir yol peki, ne için :/
bilmiyorum bitti mi ama ben size son olarak aşkı
Sevdigin biri varsa bilgilerini ve kendi bilgilerini yaz yarin veya bu aksam size katina acayim . Adin soaydin dogum tarihleriniz. Sorularin varsa sevdigin kisiyle alakali onlarida alayim kendi destemden acacagim