Fal ve Rüyayla İlgili Tüm Merak Edilenler Burada Toplanıyor!!!

cüsseli değil kısa boylu normaldir:) benim gibi boyları 170lerde ama bakalım canımcım.

Bekledigin bi haber olabilir yada ileride olumlu olacak sonuc.. tabiki olacak hatta fincanin bi kismu o kadar aydınlık ki maddi manevi huzura ereceksin ancak birazcik daha zaman bu arada fincanin her köşesinde e harfi var

ahh inşallah.. çok sağolun.. ama galiba bu düşmanlarla ilgili özellik yok, bulamıcam :) kendileri çıksa ortaya bari varlarsa :))

cüsseli değil kısa boylu normaldir:) benim gibi boyları 170lerde ama bakalım canımcım.

1.70 de kisa degil ki yavrum :) yemek için ayriliyorum aranizdan eger iskambil kartlarimi bulursam sana iskambilde acayim cnm . Bana kendi adini sevgilinin adini yasinizi ve ten renklerinizi ozelden msj at. Mucuks:)

1.70 de kisa degil ki yavrum :) yemek için ayriliyorum aranizdan eger iskambil kartlarimi bulursam sana iskambilde acayim cnm . Bana kendi adini sevgilinin adini yasinizi ve ten renklerinizi ozelden msj at. Mucuks:)

çok tatlısın ya oleeeeeeeeeey:)
atıyorum mesaj hemeeen

Surekli etek giyen etek giymeyi seven yapida bakimli

ikisi aynı kişi mi.. bayan bir de :/ bayan olarak 1 kişiyle konuşuyorum sadece o dediğiniz 2 kız arkadaştan biri.. ama etek giymeyi seviyor mu bilmiyorum..

[MENTION][/MENTION]

Cok onemli ama sen sinirlisin sinirinden yuzune bile bakmayacaksin o kadar yani sen arkani doneceksin bana anlwtma gibi bi tavır sergileyeceksin.. bi ihanet bi yalan cok guclu hissettim

söyleyeceği şeyler mi yalan.. yoksa kişi mi bana ihanet etmiş, yalanlar söylemiş :/

Evet o iki kizdan biri etekli gördüm senin boylarinda. Soyleyecegi seyler dogru aciklama yapma ihtiyaci diymus yani sana aci gelse bile dogrulari soyleyecek ancak sen o kadar sinirlisinki dönüp yüzüne bile bakmak istemeyeceksin

çok tatlısın ya oleeeeeeeeeey:)
atıyorum mesaj hemeeen

Bebegim actim.. ksrtlar yakın zamanda bir haberlesme haberlesmenin ardindsn yuzyize görüşmenizin oldugunu soyluyor. Yagrum ayrıca erkek arkadasin sanırım hayata erken atilmis biri bu yuzden bazi şeylerin verdigi yorgunluk vsr onda.. sakin umitsizlige karamsarliga kapilda cunku oda seni seviyor düşünüyor. Ara bozucu yillanlar var onlara dikkat bebeğim. Musmutlu bir hayat yasarsin insllahh optum srni.

Evet o iki kizdan biri etekli gördüm senin boylarinda. Soyleyecegi seyler dogru aciklama yapma ihtiyaci diymus yani sana aci gelse bile dogrulari soyleyecek ancak sen o kadar sinirlisinki dönüp yüzüne bile bakmak istemeyeceksin

bu kişi erkek mi ?
dinlesem daha iyi olur yani..

çook teşekküre derim canım benim bekliyorum o zaman falını inşalaaah çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…