- 6 Şubat 2024
- 294
- 103
- 18
- 39
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #17.981
Kiz yetoooDuygu deniz mi Ahu yaldız mı kızlar acil
Kime baktirdinDuygu deniz mi Ahu yaldız mı kızlar acil
Nasildi
Derya nural denedinmi ?Ben bu piyasadan çekiliyorum arkadaşlar Ahu diye övdüğünüz fal sepetindeki kadın 6 dakika boyunca partnerine ailesi birini bulmuş onunla evlendirmek istiyorlar diyor. 1. Çocuğun ailesi yok babası ölmüş annesi kanser ve 3 yıldır görüşmüyorlar evlatlıktan reddetmiş kadın madde kullanıyor diye imkansız. Biz birbirimizi zaten çok kısa bir zamandır tanıyoruz gelecek özür dileyecek bu olanları açıklayacak filan yani baktırdığım en saçma faldı. Valla rezalet
Noktalandi derken ? Cikan falci oldumu?falsepetinde 2200 kredim var. benim durum noktalandigi icin o krediyi harcamak istiyorum. kimi tavsiye edersiniz
Yok hayatım bunlardan bir halt olmayacağına emin oldum sadeceNoktalandi derken ? Cikan falci oldumu?
Merve diye birine baktırdım anda ve geçmişte iyi geldi banaBen de oyumu Efsun Hatun dan yana kullanıyorum
bağımlı adamdan uzak dur zaten.Ben bu piyasadan çekiliyorum arkadaşlar Ahu diye övdüğünüz fal sepetindeki kadın 6 dakika boyunca partnerine ailesi birini bulmuş onunla evlendirmek istiyorlar diyor. 1. Çocuğun ailesi yok babası ölmüş annesi kanser ve 3 yıldır görüşmüyorlar evlatlıktan reddetmiş kadın madde kullanıyor diye imkansız. Biz birbirimizi zaten çok kısa bir zamandır tanıyoruz gelecek özür dileyecek bu olanları açıklayacak filan yani baktırdığım en saçma faldı. Valla rezalet
Hem de onun kredileri 6000 şu an amaBen de oyumu Efsun Hatun dan yana kullanıyorum
Namaste bende de aşırı sallamıştıNamastaya sakin bakma bana sallamisdi cok sacma bi faldi
Benim fallarımda ikisi de bilemediKiz yetooo
Bu kişi de anında fiyatı yükseltmişMerve diye birine baktırdım anda ve geçmişte iyi geldi bana
Merve nerde?Bu kişi de anında fiyatı yükseltmiş
Efsun. Yağmur hiç bilemedi bendeKızlar yağmur kaya mi Efsun hatun mu
Fal sepetinde baktırdım geçen 1500 kredim var diye geçmiş ve anlık durumu bayağı iyi bildiMerve nerde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?