- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #17.861
Bana da gerçek dışı bir fal baktı. Pembe tablo çiziyor. An’ı bile bilmiyor. Tavsiye etmiyorumekim yada kasımda byv gökçe aman çok iyi çok harika diyenlerin gazına gelip baktırmıştımbilgi vermeden baktırın bilgi vermeyince en ufak şey görmüyor. ben bilgi vermedim ve önümüzdeki altı ay sevgilinle her şey harika mükemmel aranızdaki sevgi saygı artacak filan diye saçma sapan pembe cümlelerle doldurdu. sonra her şey hızlı gelişti ve bende sevgi saygı kalmadı konuşmuyoruz. şimdi özelde gökçeyi soran olunca burdan da yazmak istedim
fal sepeti elif kaya ya baktırdınız mı?Bana da yeni tanışmış gibi yorumlamıştı
baktirmadim tavsiye mi ettilerBana da gerçek dışı bir fal baktı. Pembe tablo çiziyor. An’ı bile bilmiyor. Tavsiye etmiyorum
fal sepeti elif kaya ya baktırdınız mı?
Şimdi profiline baktım 6600 fal bakmış 1900 civarı yorum uzun zamandır varmış.. bakma sayısına göre yorum az almış brn genelde buna bakıyorum ama değişebilirde bilememBana da gerçek dışı bir fal baktı. Pembe tablo çiziyor. An’ı bile bilmiyor. Tavsiye etmiyorum
fal sepeti elif kaya ya baktırdınız mı?
son zamanlarda çok baktıran olmuş. Baktırdım. Tavsiye eden olmadı.baktirmadim tavsiye mi ettiler
bende simdi kahve içmiştim ona attim detay vermeden.. bakınca buradan paylaşırımson zamanlarda çok baktıran olmuş. Baktırdım. Tavsiye eden olmadi
tamam, teşekkür ederim..bende simdi kahve içmiştim ona attim detay vermeden.. bakınca buradan paylaşırım
Bence de fena değil ama Türkçesi garip değil mi? Anlamakta zorlandım ben.Baktırdım hiç detay vermeme rağmen hiç fena değil gene bi vade verdi bakalım diyelimm.. sonra ayrıntı vererek soru cvp yaparım daha sonra
evet biraz garip geldi bana..Bence de fena değil ama Türkçesi garip değil mi? Anlamakta zorlandım ben.
Maalesef artık doğru düzgün yorum yapan enerji ile uyumlayan Tota okuyan yok ne yazık ki. artık doğru düzgün yorum yapan enerji ile uyumlayan Tota okuyan yok ne yazık ki ben daha önce de yazdım bir yorumcu vardı ERVA Deva geçmişi de çok iyi bildi ben anlık hatta ilerisi de söyledikleri çıktı.geçmişi de çok iyi bildi ben de anlık hatta ilerisi de söyledikleri çıktı aslında sevdiğim bir yorumcuydu ve hiçbir şey demeden de ayrıldı çok üzüldüm ona. hiçbir şey demeden de ayrıldı çok üzüldüm ona olur da bir yere ona denk gelirseniz muhakkak baktırın.muhakkak baktırın bir çok eğitim almış biriydi çeşitli desteler ile destekliyordu bakımı.Baktırdım hiç detay vermeme rağmen hiç fena değil gene bi vade verdi bakalım diyelimm.. sonra ayrıntı vererek soru cvp yaparım daha sonra
Farklı uygulamalarda isim değiştiriyorlar. Erva deva olarak fal bakmıyor olabilirMaalesef artık doğru düzgün yorum yapan enerji ile uyumlayan Tota okuyan yok ne yazık ki. artık doğru düzgün yorum yapan enerji ile uyumlayan Tota okuyan yok ne yazık ki ben daha önce de yazdım bir yorumcu vardı ERVA Deva geçmişi de çok iyi bildi ben anlık hatta ilerisi de söyledikleri çıktı.geçmişi de çok iyi bildi ben de anlık hatta ilerisi de söyledikleri çıktı aslında sevdiğim bir yorumcuydu ve hiçbir şey demeden de ayrıldı çok üzüldüm ona. hiçbir şey demeden de ayrıldı çok üzüldüm ona olur da bir yere ona denk gelirseniz muhakkak baktırın.muhakkak baktırın bir çok eğitim almış biriydi çeşitli desteler ile destekliyordu bakımı.
çok isterdim baktirmayi ben sordum mail attım artık bizimle çalışmıyor dedi .. acaba sorsam gercek ismini söylerler mi?Maalesef artık doğru düzgün yorum yapan enerji ile uyumlayan Tota okuyan yok ne yazık ki. artık doğru düzgün yorum yapan enerji ile uyumlayan Tota okuyan yok ne yazık ki ben daha önce de yazdım bir yorumcu vardı ERVA Deva geçmişi de çok iyi bildi ben anlık hatta ilerisi de söyledikleri çıktı.geçmişi de çok iyi bildi ben de anlık hatta ilerisi de söyledikleri çıktı aslında sevdiğim bir yorumcuydu ve hiçbir şey demeden de ayrıldı çok üzüldüm ona. hiçbir şey demeden de ayrıldı çok üzüldüm ona olur da bir yere ona denk gelirseniz muhakkak baktırın.muhakkak baktırın bir çok eğitim almış biriydi çeşitli desteler ile destekliyordu bakımı.
yaa bilmiyordum baktırdığıni bilmiyorum ki anlık bildi ama net şeyleri bilmedi tabiBen byv Gökceyi ve Elif Kayayi begenmedim bana pek bilemediler. Hatta Elif Kayaya detay vermedim hic bilemedi
Byv de kimseyi anda dahil çok iyi bulmadım ben. gökçe, nurbanu, berk, fama ya baktırdım. Mars arada tutuyor dedikleri için ona üç kere baktırdım hatta yine anda ve geçmişte çok iyi değildi.Ben byv Gökceyi ve Elif Kayayi begenmedim bana pek bilemediler. Hatta Elif Kayaya detay vermedim hic bilemedi
Byv de kimseyi anda dahil çok iyi bulmadım ben. gökçe, nurbanu, berk, fama ya baktırdım. Mars arada tutuyor dedikleri için ona üç kere baktırdım hatta yine anda ve geçmişte çok iyi değildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?