• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

ekim yada kasımda byv gökçe aman çok iyi çok harika diyenlerin gazına gelip baktırmıştım :D bilgi vermeden baktırın bilgi vermeyince en ufak şey görmüyor. ben bilgi vermedim ve önümüzdeki altı ay sevgilinle her şey harika mükemmel aranızdaki sevgi saygı artacak filan diye saçma sapan pembe cümlelerle doldurdu. sonra her şey hızlı gelişti ve bende sevgi saygı kalmadı konuşmuyoruz. şimdi özelde gökçeyi soran olunca burdan da yazmak istedim
Bana da gerçek dışı bir fal baktı. Pembe tablo çiziyor. An’ı bile bilmiyor. Tavsiye etmiyorum
Bana da yeni tanışmış gibi yorumlamıştı 😂
fal sepeti elif kaya ya baktırdınız mı?

Bana da gerçek dışı bir fal baktı. Pembe tablo çiziyor. An’ı bile bilmiyor. Tavsiye etmiyorum

fal sepeti elif kaya ya baktırdınız mı?
Şimdi profiline baktım 6600 fal bakmış 1900 civarı yorum uzun zamandır varmış.. bakma sayısına göre yorum az almış brn genelde buna bakıyorum ama değişebilirde bilemem

Baktırdım hiç detay vermeme rağmen hiç fena değil gene bi vade verdi bakalım diyelimm.. sonra ayrıntı vererek soru cvp yaparım daha sonra
Maalesef artık doğru düzgün yorum yapan enerji ile uyumlayan Tota okuyan yok ne yazık ki. artık doğru düzgün yorum yapan enerji ile uyumlayan Tota okuyan yok ne yazık ki ben daha önce de yazdım bir yorumcu vardı ERVA Deva geçmişi de çok iyi bildi ben anlık hatta ilerisi de söyledikleri çıktı.geçmişi de çok iyi bildi ben de anlık hatta ilerisi de söyledikleri çıktı aslında sevdiğim bir yorumcuydu ve hiçbir şey demeden de ayrıldı çok üzüldüm ona. hiçbir şey demeden de ayrıldı çok üzüldüm ona olur da bir yere ona denk gelirseniz muhakkak baktırın.muhakkak baktırın bir çok eğitim almış biriydi çeşitli desteler ile destekliyordu bakımı.

Maalesef artık doğru düzgün yorum yapan enerji ile uyumlayan Tota okuyan yok ne yazık ki. artık doğru düzgün yorum yapan enerji ile uyumlayan Tota okuyan yok ne yazık ki ben daha önce de yazdım bir yorumcu vardı ERVA Deva geçmişi de çok iyi bildi ben anlık hatta ilerisi de söyledikleri çıktı.geçmişi de çok iyi bildi ben de anlık hatta ilerisi de söyledikleri çıktı aslında sevdiğim bir yorumcuydu ve hiçbir şey demeden de ayrıldı çok üzüldüm ona. hiçbir şey demeden de ayrıldı çok üzüldüm ona olur da bir yere ona denk gelirseniz muhakkak baktırın.muhakkak baktırın bir çok eğitim almış biriydi çeşitli desteler ile destekliyordu bakımı.
Farklı uygulamalarda isim değiştiriyorlar. Erva deva olarak fal bakmıyor olabilir

çok isterdim baktirmayi ben sordum mail attım artık bizimle çalışmıyor dedi .. acaba sorsam gercek ismini söylerler mi?

Ben byv Gökceyi ve Elif Kayayi begenmedim bana pek bilemediler. Hatta Elif Kayaya detay vermedim hic bilemedi
Byv de kimseyi anda dahil çok iyi bulmadım ben. gökçe, nurbanu, berk, fama ya baktırdım. Mars arada tutuyor dedikleri için ona üç kere baktırdım hatta yine anda ve geçmişte çok iyi değildi.

kızlar sordum fal sepetine cvp geldi.. maalesef silinen danışmanın bilgileri ulaşılmiyor ve bilgileride verilmiyormus. bende öyle cvp bekledim de işte bi sorayım dedim

Back
X