• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Baktırdım hiç detay vermeme rağmen hiç fena değil gene bi vade verdi bakalım diyelimm.. sonra ayrıntı vererek soru cvp yaparım daha sonra
Maalesef artık doğru düzgün yorum yapan enerji ile uyumlayan Tota okuyan yok ne yazık ki. artık doğru düzgün yorum yapan enerji ile uyumlayan Tota okuyan yok ne yazık ki ben daha önce de yazdım bir yorumcu vardı ERVA Deva geçmişi de çok iyi bildi ben anlık hatta ilerisi de söyledikleri çıktı.geçmişi de çok iyi bildi ben de anlık hatta ilerisi de söyledikleri çıktı aslında sevdiğim bir yorumcuydu ve hiçbir şey demeden de ayrıldı çok üzüldüm ona. hiçbir şey demeden de ayrıldı çok üzüldüm ona olur da bir yere ona denk gelirseniz muhakkak baktırın.muhakkak baktırın bir çok eğitim almış biriydi çeşitli desteler ile destekliyordu bakımı.

Maalesef artık doğru düzgün yorum yapan enerji ile uyumlayan Tota okuyan yok ne yazık ki. artık doğru düzgün yorum yapan enerji ile uyumlayan Tota okuyan yok ne yazık ki ben daha önce de yazdım bir yorumcu vardı ERVA Deva geçmişi de çok iyi bildi ben anlık hatta ilerisi de söyledikleri çıktı.geçmişi de çok iyi bildi ben de anlık hatta ilerisi de söyledikleri çıktı aslında sevdiğim bir yorumcuydu ve hiçbir şey demeden de ayrıldı çok üzüldüm ona. hiçbir şey demeden de ayrıldı çok üzüldüm ona olur da bir yere ona denk gelirseniz muhakkak baktırın.muhakkak baktırın bir çok eğitim almış biriydi çeşitli desteler ile destekliyordu bakımı.
Farklı uygulamalarda isim değiştiriyorlar. Erva deva olarak fal bakmıyor olabilir

çok isterdim baktirmayi ben sordum mail attım artık bizimle çalışmıyor dedi .. acaba sorsam gercek ismini söylerler mi?

Ben byv Gökceyi ve Elif Kayayi begenmedim bana pek bilemediler. Hatta Elif Kayaya detay vermedim hic bilemedi
Byv de kimseyi anda dahil çok iyi bulmadım ben. gökçe, nurbanu, berk, fama ya baktırdım. Mars arada tutuyor dedikleri için ona üç kere baktırdım hatta yine anda ve geçmişte çok iyi değildi.

kızlar sordum fal sepetine cvp geldi.. maalesef silinen danışmanın bilgileri ulaşılmiyor ve bilgileride verilmiyormus. bende öyle cvp bekledim de işte bi sorayım dedim

Merhaba kızlar yakın zaman için çıkan/çıkmayan yazmak istedim. benimkiyle bir süredir iletişim azalmıştı, saçma sapan konuşmalara başlanmıştı klasik sen daha iyilerine layıksın modu. Neyse, benimkine ara ara gelir böyle konuşma kafaları bu sefer geri adım atmayıp bende tamam öyleyse dedim. Bu hemen hiç böyle dememiş gibi normale döndü, dün akşamda görüştük hatta başka konular üst üste geldiği için şu an dünyaya karşı mutsuz modunda aslında olay bu. Bu sıralarda ama canım sıkkın olduğu için eski bir fal bağımlısı olarak fala gittim tabi ki (en küçük bi olayda hep gidiyorum malesef, ama çok azalttım artık 1-2 ayda bir maksimum).
byv’de gökçe kafası karışık başka biri olabilir dedi, bi süre ayrılık olacak ama ocak sonu gibi düzelecek dedi. Patladı.
Byv mars, ilk canım sıkkınken o online’dı ona attım. O genel olarak bu sıralar mutsuz olduğunu her şeyin üst üste geldiğini düşündüğü bir dönemde gel gitli olacağını söyledi. Bu durumlara tamamen olumsuz diyemem ama dengesiz olacak ara ara dedi - aslında anlattığı şeyler doğru, bakalım nasıl ilerler. Ben marsı severim genelde tutar zaten.
Falsepeti deva güneş- kredim birikmiş beleş fal olacak mantığı ile attım hatta dün sabah attım. Başka bir kadına ilgisi kaymış dedi tarif falan etti kadını hatta. Bu sıralar kafası onda ama seni sallantıya alacak, kaçmasın ama uzakta dursun diye dedi benden uzaklaşmış vs vs. Aramızda zaten sessizlik varmış ama ağustosta pişman olup gelecekmiş. Ben kabul eder miymişim o net çıkmıyormuş. Benimde konuştuğum biri varmış hatta, ilişki gözüyle bakmıyormuşum henüz. Yok öyle biri valla - aynı gün patlamış oldu.
Tabi ki benim en favorim doğa dan bildi. Dedi ki kadın vs yok, kafası karışık ve mutsuz bir döneminde sana yansıtıyor. Böyle yukarıda yazdığım minvalde sen daha iyilerine layıksın gibi konuşmalar yapabilir ama sonra kısa sürede görüşme düzelme var. Sonra yine bi süre ama tam istediğin gibi olmayacak gel gitli kafası bulanık hareket edecek dedi - buda marsla benzer.
Bilginize:)

Erva Deva ben de çıkmamış, siz söyleyince merak edip dinledim eski falımı :(
Ben de hep çıktı, nedense. Tabi bazı şeyleri bana söylediğinde rahatlıktan davrandığım ve ters tepti şeyler de oldu belki de ben yani bizler de bazı şeyleri değiştiriyoruz. Ama hiç detay vermeden içini senin durumunu net ifade etmedi mi?

Back