- 19 Ekim 2024
- 297
- 327
- 18
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #17.821
Denemeye deger bence. En azindan kredisi dusukken. Bence 1 haftaya kalmaz ucuk bir fiyat’a cikarDeva Güneş iyi yorumcumu ben onu anlamadım.. baktirmadigim kişi kalmadı Cafe online
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Denemeye deger bence. En azindan kredisi dusukken. Bence 1 haftaya kalmaz ucuk bir fiyat’a cikarDeva Güneş iyi yorumcumu ben onu anlamadım.. baktirmadigim kişi kalmadı Cafe online
aaa sende mi baktırdın :)Ben de Devayi begendim
evet ama hep meşgulDenemeye deger bence. En azindan kredisi dusukken. Bence 1 haftaya kalmaz ucuk bir fiyat’a cikar
Cok sevindimmm hayirli olsunnnArkadaşlar bugün bir gelişme yaşadım. Deva Güneş ve namaste ben de patladı. İletişim vadesini 6-7 ay sonraya vermişlerdi. Ama bugün iletişime geçti ex benimle.
Kimler bilmiş oldu?Arkadaşlar bugün bir gelişme yaşadım. Deva Güneş ve namaste ben de patladı. İletişim vadesini 6-7 ay sonraya vermişlerdi. Ama bugün iletişime geçti ex benimle.
Neticede iletişim olmuş.Arkadaşlar bugün bir gelişme yaşadım. Deva Güneş ve namaste ben de patladı. İletişim vadesini 6-7 ay sonraya vermişlerdi. Ama bugün iletişime geçti ex benimle.
Sadece sorumu yazıyorumKizlar siz kahve fali baktirirken tüm olayi anlatiyormusunuz yoksa direkt sadece sorularimi soruyorsunuz? Ben oversharing yapan biri olarak ister istemez tüm hayat hikayemi yaziyorum ya
Ben iki cümle özet geciyorum yoksa sorularimi cok yanlis anlayabilirler sonra full soru yaziyorumKizlar siz kahve fali baktirirken tüm olayi anlatiyormusunuz yoksa direkt sadece sorularimi soruyorsunuz? Ben oversharing yapan biri olarak ister istemez tüm hayat hikayemi yaziyorum ya
Bilen biri oldumu bu durumu?Arkadaşlar bugün bir gelişme yaşadım. Deva Güneş ve namaste ben de patladı. İletişim vadesini 6-7 ay sonraya vermişlerdi. Ama bugün iletişime geçti ex benimle.
6-7 aydan önce olmaz demişlerdi ama. Bence arada büyük fark var.Neticede iletişim olmuş.
Sende hic birseyden memnun kalmiyorsun6-7 aydan önce olmaz demişlerdi ama. Bence arada büyük fark var.
Güzelim sen niye benimle uğraşıyorsun :) cidden yapma artık. Olanı olduğu gibi söyleyeceğiz ki insanları yönlendirelim. Çıkmadı demiyelim mi?Sende hic birseyden memnun kalmiyorsun
Aşağı yukarı iletişim vadesini bilen Efsun hatun oldu. 8 aralıkta baktırmıştım en az 3 hafta demişti. Ama Deva Güneş ve namaste patladı. 6-7 ay sonra ancak iletişim kurar seninle yüzü yok demişlerdi.Bilen biri oldumu bu durumu?
efsun fal sepetimi nasıl iyimiAşağı yukarı iletişim vadesini bilen Efsun hatun oldu. 8 aralıkta baktırmıştım en az 3 hafta demişti. Ama Deva Güneş ve namaste patladı. 6-7 ay sonra ancak iletişim kurar seninle yüzü yok demişlerdi.
Bana anda iyiydi ve yakın geleceği bildi ama benim sürecim uzun bir süreç. Ailevi sorunlar var arada. O nedenle deneyip kendinle ilgili karar verebilirsin.efsun fal sepetimi nasıl iyimi
Anda gecmiste efsodur ama vadeleri hep patliyo bende:))efsun fal sepetimi nasıl iyimi
Efsun hatun sa ben baktırdım ona çok pembe tablolar geldi bana 5 Aralıkta baktirmisim disardaym dinleyip yazacagimBana anda iyiydi ve yakın geleceği bildi ama benim sürecim uzun bir süreç. Ailevi sorunlar var arada. O nedenle deneyip kendinle ilgili karar verebilirsin.
Ben asla soru sormam. Öyle anlıyorum hisli mi değil miKizlar siz kahve fali baktirirken tüm olayi anlatiyormusunuz yoksa direkt sadece sorularimi soruyorsunuz? Ben oversharing yapan biri olarak ister istemez tüm hayat hikayemi yaziyorum ya