- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #17.781
Ne gibi şeyler bildiArkadaşlar ERVA Deva isimli yorumcu vardı falsepetinde, ne oldu nereye gitti? Acayip şeyler bildi, falları hep çıktı. Nedense pasif durumu. Bir sürü yerde aradım uygulamalar siteler yok bulamıyorum
İyiDeva Güneş’e baktiran oldumu? Yeni gelmis
baktırdım, iyideva güneşe baktıran var mı
Bende dun Tarot baktirmisdim. Baya begendim.deva güneşe baktıran var mı
bildirim herzmn gelmiyo. Surekli baktigim icin yakalayabildim bendeYa elena hiç müsait değil bildirim de gelmiyor
Bana da bi keresinde görüntü olarak da ruhsal olarak da yaşınızı göstermeyen bi bayansiniz dedi.Bi kaç ay sonra baktığında da kendinizi yasinizdan fazla hissediyorsunuz, yorgunsunuz dedi.Bu ikilemlerin sebebi; sorularımiz ve kendimizi o falda aktarım şeklimiz .Bu arada falı yüzde 50 çıkmıştı.Kizlar Elenanin falini simdi dinleme firsatim oldu ve fal defterini kapatmis bulunuyorum. 1 ay onceki faliyla celisti. 1 ay onceki falimda karsi taraf icin seviyor diyodu, adim atacak ama yoklama tarzi bir adim. Bugun ki falinda, hayatinda biri var ve geri donusu yok, sana karsida hisleri notr dedi.
Ins bnmki cikmaz…Bana da bi keresinde görüntü olarak da ruhsal olarak da yaşınızı göstermeyen bi bayansiniz dedi.Bi kaç ay sonra baktığında da kendinizi yasinizdan fazla hissediyorsunuz, yorgunsunuz dedi.Bu ikilemlerin sebebi; sorularımiz ve kendimizi o falda aktarım şeklimiz .Bu arada falı yüzde 50 çıkmıştı.
bildirim ilk kez sisteme girdiginde geliyo giriş çıkış yapması lazım yoksa mesela sırada 5 kişi var 4e düştü o zmn gelmez sen hep takip etcenYa elena hiç müsait değil bildirim de gelmiyor
Bugün instagramda reklamını yaptılar onn da etkisi oldu benceAy valla bakıyorum ara ara zaten nöbetteyim bi tutmadı yani soruyu yazdım bu sefer yollarken offline oldu başka önerdiğiniz falcı var mı sanki baba vanga gibi kuyruk oluşmuş ne bekleyeni varmış ya
Bana dedigi vade tutmadiAy valla bakıyorum ara ara zaten nöbetteyim bi tutmadı yani soruyu yazdım bu sefer yollarken offline oldu başka önerdiğiniz falcı var mı sanki baba vanga gibi kuyruk oluşmuş ne bekleyeni varmış ya
Bende cikmadiNesibe tekbasere baktıran varmı
Evet parama acidim ayni seyi on kere tekrarlayip durdu sonucda bilmuyorum olursa yazarim ama deymez o fiyataNesibe tekbasere baktıran varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?