• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Ne gibi şeyler bildi
Benim sorduğum kişinin durumu, bire bir anlattı. Aynı işyerindeydik, ben yeni iş bulduğuma rağmen, bana daha kalacaksın orada. Verdiği tarihleri de hep tuttu. Kendime itiraf edemediğim şeyleri yüzüme söyledi. Siz hiç baktırdınız mı ona?Nedense yok, durumu pasif. Artık çalışmayacakmış fal sepeti ile. Başka yere mi geçti acaba?

Benim sorduğum kişinin durumu, bire bir anlattı. Aynı işyerindeydik, ben yeni iş bulduğuma rağmen, bana daha kalacaksın orada. Verdiği tarihleri de hep tuttu. Kendime itiraf edemediğim şeyleri yüzüme söyledi. Siz hiç baktırdınız mı ona?Nedense yok, durumu pasif. Artık çalışmayacakmış fal sepeti ile. Başka yere mi geçti acaba?
Sembol fal da bu Erva var ama Falcı Erva o mu bilemem ..orada hiç baktirmadim. önceden istanbul cadde şubesinde sembol cafe de Serkan'a baktirmistim çok kotudu ..ama bu online olarak sambol bilmiyorum..O Erva mi bi bakın isterseniz

Sembol fal da bu Erva var ama Falcı Erva o mu bilemem ..orada hiç baktirmadim. önceden istanbul cadde şubesinde sembol cafe de Serkan'a baktirmistim çok kotudu ..ama bu online olarak sambol bilmiyorum..O Erva mi bi bakın isterseniz
Merhaba değil, seçeneklere baktım tarot ve Latina bakımı yok. Benim bahsettiğim ERVA Deva tatot ve katine bakıyordu, ve çok iyidi. Aynı zamanda Reiki sertifikası vardı. Çok şeyler kattı bana. Ama anlamadım sebebsizce gitti.

Ben erkek arkadaş konusunda çok kararsız kalmıştım ve fal baktırmaya başlamıştım. İstisnasız hepsi kader bağı var evlilik görünüyor dedi. Bildikleri şeyler de oldu. Ama en çok Yasemin Türk vade vermişti ailen ile şu tarihte tanışacak diye onun vadesi tutmuştu diğerleri de sanırım verdi de aklımda kalan Yasemin abla oldu.

Back
X