Fal Sepeti Deneyimleri

Duruyor ama aktif değil sanki. Rüzgarı beğenmişmiydin? Ben 4/5 defa fal atmıştım seneler önce ama hep tavsiye de bulunmuş sanki
O bana ve arkadasima ayni yorumu yapmis birebir

O zamanlar bana baktığı çoğu şey tutuyordu ama şöyle birşey gelecek değilde aylık gibi. Kendi de demişti tarıot 6 ayı kapsar daha uzun bakanlara inanma diye 😅 şimdi merak ettim bi indirmeye çalışayım uygulamayı duruyorsa 😅
Bende hep ay tutturuyor diyordum sonra arkadasima da at dedim birebir ayni sorum geldi ben ne yapcagimi sasirdim

O bana ve arkadasima ayni yorumu yapmis birebir

Bende hep ay tutturuyor diyordum sonra arkadasima da at dedim birebir ayni sorum geldi ben ne yapcagimi sasirdim
Hadi ya ses kaydı atıyordu benim zamanımda baya detay veriyordu kişiye yönelik konuşuyordu. Arada tavsiye falan da veriyordu bende baya kişilere kadar detay vermişti. Şimdiki eşimi bile anlatmıştı bana . Sonra bitti merakım baktırmadım daha da. Şimdi sizle konuşunca indirip girdim 2000 kredim varmış onu değerlendirdim başka birine 😅 uçmuş git iş krediler bnm zamanımda en iyisi 700 falandı

Hadi ya ses kaydı atıyordu benim zamanımda baya detay veriyordu kişiye yönelik konuşuyordu. Arada tavsiye falan da veriyordu bende baya kişilere kadar detay vermişti. Şimdiki eşimi bile anlatmıştı bana . Sonra bitti merakım baktırmadım daha da. Şimdi sizle konuşunca indirip girdim 2000 kredim varmış onu değerlendirdim başka birine 😅 uçmuş git iş krediler bnm zamanımda en iyisi 700 falandı
Aynen ben de sesli yorum almistim hatta cok uzun konusmustu kisi analizi falan yapti ama o analizler hep ayniydi. Ve herkese uyuyormus ki benim sordugum ve arkadasimin sordugu kisi cok farklilardi yine de o yorum uyuyordu nasil yaptiysa 🤣 tabiiki sorulari cevapliyor falan yani azicik fark vardi yorumlarda ama hep ayni cümleler kurmustu

X